Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaa321

torbiele a ciąża

Polecane posty

Gość karolaaaaaaaaa321

Mam 3 i 4 centymetrowe torbiele na jajnikach, lekerz podejrzewa PCO. Czy w takiej sytuacji mozliwe jest wogule zajscie w ciaze???

Gość karolaaaaaaaaa321
uppp

Gość oihsygfcx
ja miałam torbiele, przez 3 lata staraliśmy sie z mężem o dziecko i nic... po 3 latach w koncu sie udalo. torbiele powoduja kłopoty z zajściem w ciąże wiec nie bagatelizuj tylko lecz sie na nie żeby nie bylo za pozno

Gość oihsygfcx
z reszta mozesz poczytac o tym na necie, popytac lekarza on ci najlepiej wyjasni

od 2008 roku starałam się o 2 dziecko,w 2008 roku zaszłam w ciążę(torbiel na prawym jajniku,owulacja poszła z drugiego jajnika,ale ciąża obumarła,przeszłam łyżeczkowanie-po 5 latach jestem teraz w ciąży-już prawie 18 tydz.Nie bagatelizuj tego i lecz się zawczasu

Gość ja też mam torbiela
no i szczerze powiem coś się martwię ze mogę mici duży problem z zajsciem ponad rok bez zabezpieczenia i nic dziś powinnam dostać @ , jak będę w ciąży to przyjdę się pochwalić hihi ;) więc dziś wszystko się okaże . z torbielami może być ciężej ale ponoc z pco jeszcze ciężej - sory nie chce cię straszyć ;) chodź do gina regularnie jak masz pco to wykryje a później będziesz się martwic ;)