Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytaj z ruchu

Dla mnie są takie oto typy kobiet:

Polecane posty

Gość czytaj z ruchu

Wymienie typy kobiet, które uważam , że istnieją.. a ty do której należysz? generalnie troche skróce, aby post nie miał metra w dół 1) tzw. cicha woda.. na uczelni spokojna, nie wywyższa się, cicha, nie klnie itp.. ale swoje za uszami ma.. potrafi pójść na impreze, bawić się z 10 facetami, potrafi zdradzić, dać dupy koledze itp... 2) dyskotekowe sucze, czyli z pozoru twarde, krzykliwe, lubiące się odstrzelić, na imprezach zawsze polują na wysokich dobrze zbudowanych facetów przy kasie.. kurwy jebane, które każdy chce ruchać- nie wielu może 3) neutralne... fajne koleżanki, od czasu do czasu wyskoczą na impreze, jeśli już mają z kimś obcym zatańczyć to z jakimś miłym grzecznym ładnym chłopczykiem.. generalnie, przechodzą bez echa 4) grube pasztety znające swoje miejsce w szeregu, ale dzięki swojej tężyźnie często się wożą i potrafią ubliżyć atrakcyjnym mniejszym dziewczynom albo nawet wydrzeć morde na faceta obcego 5) tzw. nowoczesne szmaty.. niby się kształcą, niby pracują, ubierają się modnie no i szukają faceta przy kasie.. najlepiej z pozycją jakby nie patrzec, wszystkie kobiety są gówno warte..

Gość skuura
Napisz doktorat, przynajmniej Cię tu nie będzie z tymi gówno wartymi rewelacjami.

Gość klopsik22
jestem nr 1 ..;)

Gość pajacu
chcialbys ruchac je wszystkie ale ci nie daja?

Gość czytaj z ruchu
Dlatego jestem gejem :)

A co warci są faceci? Tworzą sobie fajne związki, gdzie cieplutko, milutko, fajnie, takie bezpieczne zaplecze. A grzebią gdzieś po sieci, ciągle innej cipki im się chce, no bo przecież życie jest jedno i warto fajnie je przeżyć. Nieważne, że ktoś przez to przeżywa je mniej fajnie. Egoiści i popaprańcy.

Gość Mężczyzna neutralny
Widać, że masz jakiś problem kolego. Nie masz szczęścia z kobietami co?

Gość Konstantyna Kunegunda
Jeszcze typ 6)dziewczyny, których nie ma: nikt ich nie widzi, nikt ich nie słyszy, na imprezy nie chodzą, siedzą takie męty smęty

Gość czytaj z ruchu
jestem może gejem ale sie tego nie wstydzę, miałem w podstawówce dziewczynę,ale śmiała się z moich zębów od tej pory nienawidzę kobiet!!!

Jest jeszcze 7-my typ : męskie dziwki. Gratuluję autorowi za zajęcie pierwszego miejsca w tejże kategorii :D

@ czytaj z ruchu 1. 13:37; --> "Dlatego jestem gejem" - nie jesteś. Ze wszystkich postów, które tu (w tym temacie) wstawiłeś (włącznie z pierwszym) twierdzę, że nie jesteś Gejem i nie masz "zielonego pojęcia" o tej grupie społecznej. Postawię nawet tezę, że (z bardzo dużym prawdopodobieństwem) -> nawet NIKOGO Takiego NIE ZNASZ. 2. 16:41 ---> (...) miałem w podstawówce dziewczynę,ale śmiała się z moich zębów od tej pory nienawidzę kobiet!!! (...) - a TO... to akurat --> bardzo prawdopodobne. Że tak było i że jest tak, jak właśnie mówisz. ______________