Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasadsdsdaads

Wiecie jaką miałam dziś nieprzyjemną sytuację na drodze

Polecane posty

Gość selin dijon
Akurat przez ramię patrzę ZAWSZE a to ZAWSZE bo już widziałam co sie dzieje jak sie nie sprawdzi martwego punktu (na szczęście nie ja wtedy prowadziłam ale byłam na fotelu pasażera) i uratował nas tylko refleks kierowcy, który zauważył ten samochód znajdujący się w martwym punkcie. Ale to fakt, każdy ma jakieś sytuacje. A agresje na drodze należy bezwzględnie tępić, w końcu każdego kierowce powinno cechować kurva opanowanie!

Gość monika z45
życzę ci żebyś trafiła na takiego kierowcę jak Ty i to jak najszybciej, zanim ty zabijesz ludzi na drodze

Gość co to znaczy......
czasem patrze przez ramie???? masz to robic zawsze!!!! czasem przejezdzasz też na czerwonym, czasem wyprzedasz na podwójnej ciagłej.... itd

Gość ahhaahahha
Hahahahah, za to właśnie kocham kafeterię :D Tylko tutaj można spotkać ludzi, wzory wszelkich cnót! :D Wszyscy jeżdżą przepisowo, nikomu nigdy nic się nie przytrafiło, są po prostu IDEALNI Szkoda, że nie widać ich na ulicach :(

Gość dasadsdsdaads
"życzę ci żebyś trafiła na takiego kierowcę jak Ty i to jak najszybciej, zanim ty zabijesz ludzi na drodze" Trafiam na debili codziennie, niedawno ktoś wjechał mi w tył. A znasz powiedzenie nie życz drugiemu co tobie nie miłe? Uważaj, bo los lubi się odwracać a złe życzenia wracają do autora, kretynko

Gość hrjyflkiu;ioh;
mi jakiś kretyn drogę zajechał, na światłach wysiadłem, też wysiadł i jeszcze z piąchami na mnie poszedł, a przy siedzeniu miałem klucz do kół :D, jak mnie klient z nim zobaczył to już nie kozakował, a do auta biegł jak dziewczynka, a chciałem mu już tunninga auta zrobić, wieśniak ze starej 10 letniej bmki, żal

Gość monika z45
śmierci matki ojca bachora i psa :D🖐️

Gość jesli czekolade
ahaha ... bo tak jest tu wszyscy jezdza bez skazy ;) tez mnie to bawi :P

Gość dasadsdsdaads
"mierci matki ojca bachora i psa " Współczuję ci ;)

Gość co to znaczy......
Hahahahah, za to właśnie kocham kafeterię Tylko tutaj można spotkać ludzi, wzory wszelkich cnót! Wszyscy jeżdżą przepisowo, nikomu nigdy nic się nie przytrafiło, są po prostu IDEALNI swietnie to co??? mamy ją pochwalić i powiedzieć że jest biedna bo facet na nią nakrzyczał??? prawie spowodowała wypadek!!!! mogła zabić kogoś!!! a my co mamy jej powiedzieć: TO NIC PZRECIEZ WSZYSCY TAK JEŻDZĄ, NIE PZREJMUJ SIĘ I DALEJ RÓB SWOJE

Gość Powinien spełnić swoje
A żebyś wiedziała że przepisowo. Ale już z niejedną sierotą na drodze do czynienia miałem! 30lat bez wypadku jeżdże i tylko dzięki opanowaniu refleksowi żadna kwoka we mnie nie przypieprzyła

Gość Master222
kij ci w oko wariatko jezdzic nie umiesz to psierdalaj i nie szukaj poparcia swojego gównianego zachowania, tacy jak ty zabijaja ludzi na drodze :o

Gość A żebyś wiedziała że przepis
Mój ojciec ma 40 lat doświadczenia za kółkiem (zawodowy kierowca, również rajdowy), i niejedno widział i w niejednym uczestniczył.

Gość tuhudi
we mnie jakiś rok temu, kobieta wjechała, dosłownie gdy jechałem drugim pasem, i jeszcze się ze mną kłóciła, krzyczała na mnie, cały bok miałem skasowany, przyjechała policja, dała mandat owej pani, gdyby mnie uderzyła, to bym jej oddał, a już na mnie rękę podnosiła, normalnie szok

Gość mireczkowataa
kosmici :) No autentycznie:) Mnie się nieraz zdarzyło hamować z piskiem bo ktoś mi wyjechał, zajechał itp. A zamykam się od czasu jak kiedyś w Krakowie , jako młody kierowca, stanęłam między drzwiami tramwaju- pomimo tego, że nie blokowałam wejść jakiś dziadek zaczłą mi okładać auto kijem. A potem wytargał mnie ze środka (stary a krzepki) - do dzisiaj to pamiętam, straszne to było.

Gość ludzi na drodze
zabijaja wariaci, ktorym sie spieszy. Jakby facet jechal z przepisowa predkoscia to by go na lewym pasie nie bylo. autorko- sama widzisz jaki tu jest poziom. ci sami ludzie pozniej wsiadaja za kolko i wyladowuja swoje frustracje na innych. Zrobilas blad, zdarza sie nawet najepszym. Kubica czy Holek tez sie rozbili i to nie raz.

Gość dasadsdsdaads
"Zrobilas blad, zdarza sie nawet najepszym. Kubica czy Holek tez sie rozbili i to nie raz." Oni może tak, ale kafeteriusze nie ;)

Dobra Kochani! Wszyscy bijmy brawo! Toż autorka zachowała się wspaniale! Niech robi tak dalej a my jej będziemy wszyscy przyklaskiwać! Kurwa co za parodia!

Gość dasadsdsdaads
Ok, wy jesteście nieomylni, już to ustaliliśmy

Gość jiojioj
Niestety, ale w Polsce jest mnosteo prymitow, ktorzy zgrywaja wielkich kozakow i trzeba po prostu ignorowac takich bezmozgow. Taki prymityw potrafi tylko przeklinac i sie odgrazac, kazda inna reakcja jest poza jego zasiegiem

Gość ludzi na drodze
nie, za to zatluczcie ja bejsbolem, tylko uwazajcie zeby sobie dresikow nie pobrudzic. Polecam wypic meliske na uspokojenie albo zrobic kurs opanowywania agresji i zwolnic w miescie. Wypadki sa przez agresywnych kretynow, ktorym sie spieszy.

Gość a czego autorko od nas
oczekujesz??? oklasków??? przecież to przez ciebie cała syt się rozegrała! mam pytanie do ciebie: kto zachował się gorzej? TY czy tamten kierowca? i drugie: czy teraz ZAWSZE bedziesz pztrzec przez ramię? jeśli tak to ok. zdarzyło się, kobieta wyciagneła wnioski. Jeśłi nie to nie oczekuj zrozumienia.

"Wypadki sa przez agresywnych kretynow, ktorym sie spieszy. " Wypadki są przez agresywnych kretynów, którym się spieszy, przez durne baby zajmujące się poprawianiem makijażu, przez debili gadających przez telefon i piszących smsy zamiast skupić się na drodze, przez staruszków nieogarniających już rzeczywistości i niezdolnych do wykonania sprawnie większości manewrów, przez matki dziamgające do dzieciorów w fotelikach i przez całe stada innych baranów, którzy z różnych przyczyn nie są w stanie ogarnąć tego, co się wokół nich dzieje. I nie ma znaczenia czy wynika to z głupoty, braku refleksu, braku umiejętności podejmowania błyskawicznych decyzji, zwykłego gapiostwa, zmęczenia, chojrakowania na drodze czy też z tego, że kierowca w trakcie jazdy zajmuje się setką różnych rzeczy.

Gość bardzo dobrze ci nagadał
ty sieroto! Siądzie taka w samochód i myśli, że jest panią! Za co masz prawo jazdy, za dupę? Jak mnie wkurwiają takie lalki! Facet miał prawo się wkurwić, tymbardziej jak z dzieckiem jedzie, ty cioto!!!!!!!

J.w

Gość a skąd wiesz
żeby cie od razu pobił???

Gość cxzcxzxczcxz
"Facet miał prawo się wk**wić, tymbardziej jak z dzieckiem jedzie, ty cioto!!!!!!!" Chuj z tego, że z dzieckiem? To dziecka szkoda, a np 17-latka już nie? Pojeby.