Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiorowa dama

Faceci !! Dlaczego tak robicie ..

Polecane posty

Gość kawiorowa dama

Kilka tygodni ciszy, jeśli już to w mailu jekieś dwa zdania co tam w pracy itd. I jak już przestaję myśleć o gości dostaję widomość ... myślałem o Tobie, chciałbym się spotkać ... po czym nawet jak się już spotka to na chwilę i nawet za rękę nie weźmie :P ... raz napisał, że tak oko w oko to całą odwage traci. I tak już ponad rok :P O co chodzi ??? Niestety gościa bardzo lubię i cholernie mi się podoba :P

Faceci !! Dlaczego tak robicie .." złe pytanie powinno brzmiec dlaczego ten facet tak robi?

Gość kawiorowa dama
Dawej Regres - jaka jest Twoja teoria :)

Gość jesli czekolade
dokladnie zgadzam sie z regresem, jak sie wybralo palanta to ma sie pozniej takie problemy ;/ a normalni faceci tak nie robia.

Gość Itak
moja teoria jest taka,że jesteś jego zapasową d... Sorry,odzywa sie ,jak ma ochotę na seks.

Gość sylvia 007
Trzyma cie na malym ogniu,jak go przycisnie to zawsze bedzie mial gdzie isc ,nie daj sie to znany trik facetow jak sa porzuceni to maja taka na boku jak ty zeby sie wyplakac i odreagowac,

jaka jest Twoja teoria " a no taka ze nie myslisz o nim non stop a to błąd :P:P:P

Gość kawiorowa dama
seksu nie było :P no chyba, że opisywane fantazje itd. ;)

Gość kawiorowa dama
a no taka ze nie myslisz o nim non stop a to błąd dobre :D

ja pierdziele po ile lat macie? ze macie czas na takie podchodziki?;/ masakra!

Gość kawiorowa dama
setunia lat to mam więcej od Ciebie :P On niestety w Twoim wieku i to może jest problem :(

Regres faceci działają wg schematu,bo są prości w obsłudze. Każdy robi to samo, tylko jemu się wydaje, że robi inaczej, albo - co lepsze - że nie da się go wykryć, bo robi coś anonimowo - ale kretyn zawsze wraca na miejsce zbrodni choćby z sentymentu:P

Gość kawiorowa dama
bluszczyk ... ale mój znajomy to żaden partner właśnie :) niechby się w cholerę już nie odzywał, zapomniałabym i może ktoś nowy byłby bardziej intersujący :(

Gość kawiorowa dama
wie skurczybyk jeden, że wygląda jak milion dolarów, jest cholernie ineteligentny itd. jakby miał jeszcze więcej kasy, to by się od bab nie opędził :P

Gość kawiorowa dama
powinien mnie odrazu wziąść w obroty i porządnie przeleciec gdzieś w parku na ławce , dlaczego on taki jest !

Gość ona355
tez mam takiego w sumie "bliskiego" kolegę potrafi sie nie odzywać miesiącami , a jak sie odezwie to nie daje spokoju , jest wrecz nachalny , a potem znowu milczy i tak już ponad 3 lata, teraz okres ciszy , postanowilam sobie , ze jak nawiaze kontakt .. oleję go na dobre , koles ma 36 lat

Gość kawiorowa dama
15:12 [zgłoś do usunięcia] kawiorowa dama powinien mnie odrazu wziąść w obroty i porządnie przeleciec gdzieś w parku na ławce , dlaczego on taki jest ! poszyw !!

Gość kawiorowa dama
może powinnam mu zrobić pożądnego lodzika co sadzicie ?

On niestety w Twoim wieku i to może jest problem widać trafiłąś albo na takoiego neizdecydowanego albo jest tak jak ktoś napisał "że jesteś jego zapasową d... "

Gość kawiorowa dama
i kolejny podszyw !! jak to na kafe :P

Gość kawiorowa dama
Setunia "On niestety w Twoim wieku i to może jest problem" Uwierz, że w Twoim ;) Gdyby był w moim rozgrałabym to raz dwa. A tak nie chcę skrzywdzić młodzieńca, żeby jakiejś traumy nie złapał :D

Gość kawiorowa dama
nic niech sie podszywają :-P ja i tak dopne swego oddam mu sie przy najblizszej okazji

Gość kawiorowa dama
15:21 [zgłoś do usunięcia] kawiorowa dama nic niech sie podszywają ja i tak dopne swego oddam mu sie przy najblizszej okazji jak Cię podszywie będzie chciał ;) krzyż na drogę :D

Gość Itak
jesli nie było seksu,to jestes zapasową "kandydatka";)Po prostu podtrzymuje zainteresowanie,zeby w razie czego mieć kogoś.A tymczasem spotyka sie z kims innym...

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej