Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała filigranowa

pytnie

Polecane posty

Najfajniejsze są takie przy których chce się spędzać czas i wzrost tutaj akurat gówno sie liczy

Gość fajnyy
ach takie male cudownie sie posuwa...

Gość Mała filigranowa
nie jestem ruda i wredna :-P

No tak, kolor włosów to co innego:P Ale większość mężczyzn i kobiet będzie się rozpisywać na temat ideałów, kłócić o to, że 170 jest lepsze od 160 czy też odwrotnie itd.

Gość mała filigranowa
fajny lubisz małe takie jak ja ?

Gość fajnyy
mmm... i to jeszcze jak...

Ja już się na innym temacie kłócę że wzrost nie jest ważny suma sumarum liczy się to jak Tobie przy kimś jest i jak się bez niego czujesz a nie to ile ważysz jak wysokim się jest i jakie ma się inne wymiary ale chyba za staromodny jestem i tylko ja w to wierzę skoro większośc bierze sobie jak najwyższego/szą partnera/kę z fajną figurą a później dziwią się że nic z tego nie wyszło. Jak się szuka od dupy strony to tak to jest

Gość mała filigranowa
fajnyy to ty taki mały zboczeniec jesteś ! hihi

Gość fajnyy
mm.. ma sama mysl o tobie kutas mi staje...

Gość mała filigranowa
no to mi przykro i bedziesz musial sobie zwalic sam konia jak zawsze ty stary frajerze :-P hihi

Dyskutować z takimi nie ma sensu, Pavlo. Przynajmniej wg mnie. Mi w końcu zaczeli wmawiać, ze sama się oszukuję i kłamię, że sobie wymyśliłam to, że ktoś taki może mi się podobać, i że wgle nie wiem co mówię. I wszystko po to by udowodnić, że mam rację (chodziło o wzrost męski kiedy to facet np. 165 jest skreślony przez kobiety)

Gość fajnyy
nie musze mam dziewczyne.. staro penero...

Krwawa Wilczyco ja to też znam z retrospekcji ale miedzy Bogiem a prawdą wolałbym być z pigmejką przy której mi dobrze niż z kobietą podobnego wzrostu do mnie z którą byłyby wieczne problemy o coś :) A reszta dlatego pisze tak a nie inaczej bo to "znafcy" którzy zakochują sie w czyimś wyglądzie i bez uprzedniego poznania siebie nawzajem pakują się w związek który w większości wypadków się sypie szybciej niż talia kart upuszczona na ziemię. Najważniejsze że to Ty wiesz że to dla Ciebie nie ma znaczenia przecież oni nie znają Ciebie lepiej niż Ty sama :)

Generalnie ja mam to w dupie, ale śmieszy mnie jakim trzeba być człowiekiem gdy jedynym argumentem jest "A ty kłamiesz i racje mam ja". Wypisz wymaluj dzisiejsza polityka:D