Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika1574

Okres, proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość monika1574

Oto parę pytań na temat okresu: 1.Okres mam już od około 2 lat. Nadal się on nie ustatkował. Martwić się tym ? 2.Czy Jeśli boli mnie brzuch przed okresem to kiedy mogę mieć okres? W ten sam dzień czy za ile dni ? 3.Zawsze przed okresem miałam śluz ale ostatnio nie wiem co się stało bo mam go strasznie dużo. Czy martwić się tym ? 4.Czy w dzień poprzedzający okres też ma się śluz?

Gość monika1574
Błagam dziewczyny, mogłybyście mi pomóc?

Gość frrida
to jest indywidualna sprawa i u każdego moze być inaczej. Odpowiedzi ci nic nie dadzą. A czym sie martwisz? o co chodzi?

Nikt Ci na takie pytania nie odpowie, różne są objawy przy okresie. Każda kobieta przechodzi go inaczej. Nie jesteśmy Twoim okresem, by Ci powiedzieć "halo, jutro przyjdę do ciebie, kup podpaski!" ale zaobserwuj swój cykl i ile dni trwa, dzięki temu będziesz mogła wiedzieć co ile Ci się miesiączka pojawia.

Gość agiew
Zacznij obserwować lepiej swoje cykle. Będziesz wiedziała jakie objawy odpowiadają poszczególnym fazom cyklu i łatwiej będzie Ci wyłapać jakąś anomalię. Nie martw się na zapas. Jeśli jesteś młoda to metoda objawowo-termiczna może być u ciebie problematyczna więc do pomocy polecam mikroskop owulacyjny. U mnie dobrze się sprawdziła afrodyta