Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzechuwarta

Gdzie rodzić w Katowicach? POMOCY!!

Polecane posty

Gość grzechuwarta

witam, mam termin porodu na czerwiec, chciałabym zasięgnąć waszych dobrych i złych opinii o szpitalach w Katowicach. To moje pierwsze dziecko i żadna znajoma w ostatnim czasie nie rodziła więc liczę na was.

Gość grzechuwarta
niema nikogo z katowic?

Gość Quinny speedi sx
polecam szpital Bonifratów w Katowicach-Bogucicach. Rodziłam w lutym 2011, oddział po remoncie, bardzo bardzo miły personel, można wszystko zobaczyc przed porodem pojść porozmawiac i nikt krzywo nie patrzy. Sala porodowa pojedyńcza, przyciemnione światlo, kanapa, łózko porodowe, w tej sali też wanna z której można korzystać piłki itd. Naprawde polecam, w razie pytań chętnie odpowiem

Gość m04
Ja pierwsze dziecko rodziłam na Raciborskiej w Katowicach. Położna i lekarz ok, reszta personelu typu pielęgniarki beznadziejne.. Przyjęli mnie z wielką łaską na oddział. Nacieli mnie mimo, że dziecko ważyło 2700, każdą pacjentkę nacinali... Obecnie jestem w drugiej ciąży i mam zamiar rodzić na Łubinowej w Katowicach, klinike poleciły mi koleżanki, mam nadzieje, ze wybór będzie lepszy. Byłam na pierwszej wizycie, lekarz całkiem w porządku-zobaczymy..poród ze znieczuleniem w czerwcu :)