Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2020

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kasia2020

witam mam takie pytanie we wtorek 10 kwietnia zapmnialam tabletki antykoncepcyjnej rano w srode kochalam sie z moim narzeczonym nastepnie wzielam ta ktora zapomnialam i ta ktora powinnam wziac tego dnia tak bylo napisane w ulotce. pozniej w czwartek przyjelam kolejna tabletke i w piatek juz nie wzielam czyli odstawilam tabletki wogole. Dodam ze tabletki biote od 28 marca tego roku. Po paru dniach od odstawiania tabletek zaczelam krwawic bol brzucha taki sam jak podczas okresu, krwawienie bardzo obfite. i teraz zastanawiam sie czy moge byc w ciazy, dodam ze miesiaczke mialam od 28marca do 4chyba. w czasie brania tabletek w raz ze sluzem byly widoczne slady krwi.

Gość kasia2020
odpowiedzcie bardzo was prosze.

no to przecież Ci odpowiedziała chyba jasno w innym Twoim topiku ? zrób test ciążowy w ostatni dzień przerwy lub tabletki placebo ...(w zależności jakie anty bierzesz) , nie panikuj.

Gość kasia:).
dziewczyno ale ja juz nie biore tych tabletek.

no dobrze ale ja sie pytam czy moge byc w ciazy czy to wykluczone bo obficie krwawie?

????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????

kobiety tutaj maja wieksze doswiadczenie i dlatego chcialabym wiedziec.

Jeżeli postąpiłaś zgodnie z ulotką gdy przyjmowałaś jeszcze tabletki antykoncepcyjne to ciąża mało prawdopodobna... Ale pomyśl logicznie... kto Ci powie na forum czy jesteś w ciąży czy nie ? może jesteś jakimś wybrykiem natury i zaszłaś w ciążę, tego nikt nie wie. Najlepszym rozwiązaniem będzie test, ale moim zdaniem bejbika nie będzie :)

też moim zdaniem nie powinnaś być w ciąży, ale a nóż będziesz, my tego nie wiemy. To, że jakaś kobieta stąd zaszła w ciążę, nie znaczy, że Ty też zostaniesz niedugo mamusią :)

wiem rozumiem tylko nie ktore kobiety pisaly ze moge byc bo jednak zapomnialam tabletki a pozniej odstawilam a jedne tak jak wy pisza ze nie.

no więc jak sama widzisz zdania są podzielone... Nie licz, że my Ci powiemy czy jesteś w ciąży bo tak się nie da (niestety) :) :-P Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób test ! ale dostałaś krwawienia więc ja nie wiem czy jest się czym przejmować !! ...

21, mam jeszcze jedna pytaqnie pare tabletek brala o 11 godzinie a nastepne poznym popoludniem czy to ma jakas roznice?

właśnie, dlatego każda z nas powie Ci inaczej. Jak nie zrobisz testu nie będziesz miała pewności.

ale tu chodzi o to ze ja sie nie przejmuje tylko jak bym byla to bylo by fajnie.

jeeeeeeeeej.... nie wypowiadam się już na ten temat, bo nie wiadomo o co Ci chodzi... :) nie powiemy Ci czy jesteś w ciązy czy nie ! :O tylko test Ci powie ! . Do widzenia ! :)

2, mam jeszcze jedna pytaqnie pare tabletek brala o 11 godzinie a nastepne poznym popoludniem czy to ma jakas roznice? chodzi o tabletki

jeśli zmieniłaś godzinę od nowego opakowania to nic się nie zmienia. Ale przy zmianie nagłej pory przyjmowania tabletek problem może się pojawić.

boze jakie wy tepe ja juz przerwalam branie i przy tamtym zmienilam godziny dotarlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no właśnie Ty pokazujesz jaka jesteś tępa. Ale powtórzę ci bo widocznie nie zrozumiałaś : jeśli zmieniłaś godzinę od nowego opakowania to nic się nie zmienia. Nie każ mi pisać z caps lock'iem, żebyś zrozumiała, bo nie lubię 'krzyczeć'.

ale jeszcze raz ja powtarzam ja nie zaczelam nowego chyba ze tobie chodzi o to ze to moje pierwsze opakowanie!

To ja Ci powiem tak : skoro przy tamtym zmieniłaś godzinę, to ma to różnicę, zwłaszcza, że piszesz, że zapomniało Ci się tabletki wziąć o stałej porze i wzięłaś ją na drugi dzień po stosunku. Ale dla upewnienia zrób ten test. Chyba bardziej nie umiem pomóc