Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2020

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kasia:).
no dobrze a moge wiedziec ze oprocz zmiany godzin to jaka jets jeszcze roznica i jaki to problem?

albo ty jestes za malo rozwinieta zeby zrozumiec to co ja pisze. Mnie chodzi o to co sie dzieje gdy zmieniam godzine brania z 11 na p[ozne popoludnie.

zapraszam ciebie. widocznie nie umiesz czytac bo ty napisalas ze jest jakas roznica.

NO BO JEST !!!!!! BOŻE:O Jeżeli zaczęłaś brać tabletki antykoncepcyjne NP. o godzinie 10 rano , np, na 15 tabletce zmieniłaś sobie godzinę na 19. przy tym zapomniałaś jednej tabletki. Więc skuteczność tabletek jest znacznie mniejsza ! Godzinę przyjmowania tabletek zmienia się od nowego opakowania !! a nie w środku blistra ! Jeszcze czegoś nie rozumiesz ?!

rozumiem wszystko tylko ty nie rozumiesz mojego pytania jakie sa konsekwencje tego?

nie wiesz jakie są konsekwencje pominięcia tabletki i zmniejszonej skuteczności tabletek anty ? nie czytałaś ulotki? nie byłaś u ginekologa ? :) a więc Ci odpowiem KONSEKWENCJĄ jest ciąża moja droga :*

bylam u ginekologa "moja droga".

Kasia przeczytaj ulotkę, tam masz wszystko wyjaśnione. Jeśli nie zrozumiałaś jej za 1 razem, zrozumiesz za drugim.