Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klinczka00

kompleks

Polecane posty

Gość klinczka00

Witajcie. Ostatnio z moim chłopakiem zaczęliśmy trochę odważniejsze pieszczoty i planujemy swój pierwszy raz. Na razie poznajemy swoje ciała, uprawiamy petting, ale mam jedną barierę, której nie mogę przełamać. Nie mam problemu z dotykaniem jego narządów, lubię również gdy on dotyka moich, ale mam problem z moimi piersiami. Są one bardzo małe i denerwuje mnie gdy mnie po nich dotyka, chce je całować. Zawsze go odpycham, raz nawet podniosłam na niego głos i przeszła mi ochota na wszystko. Wtedy mnie przytulił, czule głaskał po głowie i tylko się poprzytulaliśmy. Nie wiem jak mam się przełamać, bo nie wiem czy pierwszy raz w staniku to dobry pomysł.

Gość klinczka00
Tak jak napisałam, są małe i się ich wstydzę.

i co z tego że małe? jeśli chodzi o wygląd to liczy się ogół a nie tylko same piersi :)

Gość klinczka00
Chyba żadnemu facetowi nie podobają się małe piersi. Przykro mi bardzo z tego powodu, nie chciałabym go zawieść.

Gość kulass
No, ale przeciez on wie jakie masz piersi i gdyby mu to przeszkadzało to by sie tak nie zachowywał. A poza tym nie wszyscy lubia duże; ) a on Twoje napewno uwielbia.

Gość klinczka00
I tak nie umiem się przełamać. Nawet już nie chodzi o niego, ale sama też chciałabym poczuć się komfortowo i kobieco, a nie mogę.

Myślę że młoda jesteś niedowartościowana i zakompleksiona stąd Twój problem, spoko za kilka lat zrozumiesz:) I przestań myśleć o małych piersiach jak już wspominano muszą mu się podobać skoro jest z Tobą, nie wszyscy lubią balony ja np nie. I jeszcze jedno żeby ci zadanie ułatwić,jeżeli jeszcze nie uprawialiście seksu to wierz mi ale On nie będzie przed czy w trackie o nich myślał tylko skupiał się na pierwszym razie i z niego czerpał przyjemność pozdr:)

Gość klinczka00
Czy ja dobrze rozumiem, że jesteście facetami i piszecie takie rzeczy? ;)

Gość klinczka00
Raczej chodziło mi o to, że zamiast tutaj mnie poniżać to napisaliście mądre i nieobraźliwe rzeczy, a wręcz przeciwne troszkę lepiej się z tym czuję, jestem dość miło zaskoczona :)

ja uwielbiam duze piersi a moja ostatnia dziewczyna miala miseczke A i wcale mi to nie przeszkadzalo, także głowa do góry;)

Gość djarab
Ja kocham małe piersi!