Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllliiiina

Druga ciaza jest dla mnie wielkim zaskoczeniem........ DoraDZCIE

Polecane posty

Gość Fdafada435322
A ja wpadlam na wkladce hormonalnej,ot wybryk taki, Bardzo złe przechodzę te ciążę i żałuje ze nie usunelam,spuchlam,wątroba mi nadała,rozstepy mam,ciagle mi niedobrze,do pracy nie mogę chodzić,krzywo na mnie patrzą.....przytylam dużo choć na podobnej diecie w pierwszej ciąży przybralam 10 kg tylko,lekarka powiedziała ze różnie to bywa,trudno, Załamana jestem, Dobrze ze mały jest spokojniejszy już, ale i tak w nocy się budzi i ja wstaje bo mąż do pracy, Żałuje ze się zdecydowałam,trzeba było usunąć póki czas,teraz jest koszmar smak pomyśle o porodzie, jaki pierwszy był to mam ochotę się zabić, I najbardziej się martwię ze dziecka nie pokocham, tak mnie zmeczylo już,

Gość karollllinnnnnaa
ja tez jestem zalamana. Pierwszy porod calkiem dobrze przezylam bez znieczulenia i skonczylo sie tylko na dwoch szwach... Jakos strasznie go nie wspominam. Mam nadzieje ze te zalamanie nam przejdzie. W koncu mamy dlakogo zyc i jeszcze bedziemy miiec jedno. Ja tez mialam rozne mysli ale nie umialam zabic..ile Twoj maly ma? ... Z jednej strony wiem ze moze tak mialo byc bo w koncu nie zawinilysmy my tylko antykoncepcja. Najgoorsze jest to ze nie rozumiem dlaczego tak sie stalo i akurat teraz. Ale mysle ze moze i dobrze z emala bedzie miec rodzenstwo tak kocha dzieci choc moja cierpliwosc niesety nie jest za duza i tu u mnie najwiekszy problem a ile Ty masz lat?.

Gość Ja 21
Hej jestesm w podobnej sytuacji co Ty synka urodzilam majac 18 lat teraz ma juz dwa latka a ja nie chcialam wiecej dzieci przynajmniej narazie a tu nagle okazalo sie ze jestem w 16 tygodniu ciazy bylo to dla mnie jak i mojego chlopaka wielkim zaskoczeniem bo tak jak Ty bylo zabezpieczenie ale zawiodlo. Jeszcze nikt nie wie o drugiej ciazy no chyba ze sie domyslaja bo juz brzuch widac a mi tak straz9ie glupio sie przyznc do nastepnej ciazy dodam ze mieszkamy w mieszkaniu wynajetym gdzie pracuje tylko moj chlopak strasznie sie boje jak damy rade finansowo ale coz jakos musi byc. Moze ktos jeszcze odpisze na ten watek czekam na odpowiedz!