Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakakaj

czy raz można podac czasem mm?

Polecane posty

Gość jakajakakaj

karmię piersią ale mam pytanie czy czasrem moge podac dziecku np. na noc mleko mod? np.,jak bede chciała sie wyspac.... albo gdzies pójdę? ma 2,5 miesiąca

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no oczywiscie ze mozesz :)

Gość junn
a dziecko pije ci z butli? bo moje dziecię nie chce za chiny pić z butli. a co do spania to u mnie na piersi 3miesięczne dziecko śpi 9 godz. w nocy bez przerwy.

Gość ........ja.....
jeżeli planujesz wyjscie, to najpierw sprawdz, jak dziecko zareaguje na mm. czy nie ma biegunki, nie boli brzuch.....

Gość jakajakakaj
tak umie pic z butli,mam w domu opakowanie aptamilu i zastanawiam sie czy nie zrobie jej krzywdy jak podam np. na noc, bo chodze notorycznie niewyspana,,,marze by przespac choc 6 godzin jednym chaustem.... nie bedzie to ze szkodą dla dziecka lub dla moich piersi?

Gość jakajakakaj
junn jak Ty to robisz, ze spi 9 godzin????? od kiedy tak przesypia? u nas jest max 4 godz. ale rzadko... czesciej od 2,5 do 3h jak kładę ją o 20 to budzi sie o 23-24, potem 2-3 a potem juz 5,6 pierwsze godziny to max4 a potem juz co 2,5 lub co godzine nawet jak sie obudzi o 5 to juz potem o 6 i potem o 7

Gość jakajakakaj
no własnie.... kurczę, z jednej strony chyba bym miała wyrzuty sumienia, bo przecież cyckiem sie najada a to najlepsze dla niego, wiec po co wprowadzac sztuczne...z wygody...a i tak nie mam pewnosci,ze pospi dłuzej, wiem, ze niektórzy karmią i cycem i mm...ale w sumie po co/

Gość jakajakakaj
up

mój się budził praktycznie tak samo jak miał 2 miesiące :) dopiero później zaczał się regulować a od początku był na mm. Pewnie że możesz spróbować, ale jeśli bardzo chcesz karmić piersią to może zaczekasz jeszcze troche ?

Gość jakajakakaj
no chce, do 6 miesiąca chciałabym jechac tylko na piersi ale przespana noc to taaaaaaaaaka pokusaaaaaaaa :)

a podawałaś już ten aptamil? wiesz jak maluch reaguje na niego? jak nie to podaj kilka razy w dzień żebyś z deszczu pod rynnę nie wpadał i zamiast przespanej nocy nie miała nocy z kolkami. mój na piersi śpi 20/21 - 1/2, potem pobudka o 4 i o 6 wstaje. i to jest super! bo jeszcze 2 tyg temu jak o 2 się budził tak do rana nie spał tylko stękał, płakał, prężyl się, albo jadł bez przerwy. jak dawałam modyfikowane (brałam antybiotyk przy któym można karmić ale małemu moje mleko nie smakowało i dokarmiałam mm) to wcale lepiej nie spał, a wręcz gorzej było!

Gość jakajakakaj
nigdy kolek nie miała, moze miec po mm?

Gość jakajakakaj
up

Gość gość
ja marze zeby przespac chociaz 3 godziny.... moje dziecko wyje nooon stop...z przerwami na jedzenie