Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka1985

Blagam, pomozcie wymyslic zemste za swinstwo kolezanki

Polecane posty

Gość olka1985

Dziewczyny jak mam sie zemscic na kims kto znal moje haslo do pewnego portalu , znal prywatne rozmowy (intymne) i powysylal je do innych znajomych??

Gość Tadek alkoholik46
postaw jej kloca na klate :)

Gość kastroeddz
zrob fotomontaż z jej ryjem jak robi nap.loda czy nago i tez wyslij:-)satysfakcja gwarantowana a mina i uczucie ''kolezanki'' bezcenne:-)

Gość hahahyhyhihi
a nie możesz udać głupiej i spytać ją przy ludziach skąd się wzięły takie wiadomości na Twojej poczcie bo nie zaglądałaś tam dawno a tu takie klocki... odwrócić kota ogonem i zrobic z niej taką pi*dę przy ludziach?

Gość olka1985
Jak zrobic taki fotomontaz? Pytam serio. Mnie raczej chodzi o to,aby miala klopoty w pracy bo ja przez nia mialam i te maile. Ona jest nauczycielka i uczy w dwoch malych wiejskich szkolach, znam adresy i nr tel i nic wiecej do tych szkol.

Gość olka1985
Dzisiaj jesli chodzi o zemste przez internet to krucho bo zawsze moze zglosic sprawe, poznac IP i koniec... ech...:(

Gość Myszka Miki w pantalonach
koniecznie chcesz się mscić? zemsta związe cię z obiektem zemsty - bedziesz zyła tym chorym związkiem pełnym złości życie ma to do siebie, że wyrównuje takie rachunki bez naszego udziału...

Gość pampelunaaa9002
zgłoś to na policje

Gość hahahyhyhihi
to umieść jej numer telefonu we wszysktich możliwych portalach randkowych.. tylko nie rób tego w domu u siebie tylko gdzieś w kafejce.. Załóż jej profil, daj pikantny opis.. nie opędzi sie od zboczonych telefonów.. Ale w szkole nie rób jej problemu, o pracę ciężko..

Gość olka1985
Ona nie wlamala mi sie na poczte, podejzala haslo w banalny sposob, udawala moja przyjaciolke i bywala u mnie w domu. Co mam zglaszac, przeciez nie wlamala sie. Skopiowala co sie dalo i wielu ludzi to przeczytalo.Kompromitacja totalna:( Dlaczego nie moge sie zemscic. Choc troche,zeby i z niej posmano sie w pracy!!!!

Gość olka1985
Z domowego latwiej namierzyc niz w kafejce? W kafejce sa kamery i widac kto korzysta z kompa, tak? Pomysl dobry, stracilaby reputacje jak ja..

fajna laska, nie ma co... no to juz wiesz, że nie jest twoją przyjaciółką i tyle może zapytaj jej w twarz dlaczego to zrobiła? Bedzie ciekawiej :D

Gość olka1985
Ona mi tego wprost tez nie powiedziala. Prosze o konkretne wpisy o narozrabianie u niej w pracy.

ona nie ale ty jej możesz powiedziec :D

Gość wulkanik
załuż jej profil na sersie randkowym, wstaw jakieś zdjęcie z internetu nagiej panny podobnej do niej i podaj numer jej telefonu i numer jej tel do pracy

Gość gaba123
Możecie się do nich nie odzywać i ignorować