Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaaa991

ALCATEL 813f

Polecane posty

Gość Ankaaaa991

ma tu ktorea staki telefon? Mam duzy problem,kupilam nowy , podlaczylam i program alcatel pc suite ktory sciagnelam nie mial tego modelu w opcjach ale juz trudno . W miedzyczasie wylaczylam tel i wlaczylm od nowa a raczej probowalam bo... pojawil sie komuniakt o konfiguracji i "kliknij w dowolne miejsce na ekranie"nastepnie prawy i gorny rog.. i tak za kazdym razem przy wlaczeniu tel.. Wirus jakis? Nie wiem..miala ktoras podobnie,tel jest dzis kupiony,nie wiem co robic a mimo wszystko wstyd isc mi do gwarancji jesli to moja wina..

Gość inzynier serwisowy/...........
twoja Telefon jak i pendrive dajesz prawym i usuń bezpiecznie. Kiedyś zjebiesz tel albo pena to sie nauczysz 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość Ankaaaa991
usunełam bezpiecznie...Oczekiwalam porady nie autoreklamy