Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

Popmysł na biznes

Polecane posty

Pozwolę sobie na przeniesienie tematu z ogólnego... Pytanie poważne, 3 miesiące temu zwolniłem się z pewniej popieprzonej korporacji. Mam trochę gotówki do zainwestowania, no i mam też zamiar skoncentrować, się na tym co kupują kobiety, wiem, że lubicie wydawać pieniążki na różne d**erele (ja w sumie też, ale to nie o tym). W co zainwestować? Mogę zanabyć np. biżuterię/okulary fossil, zegarki DKNY, jakieś torebki damskie ze skóry ekologicznej, które mógłbym sprzedawać na alledrogo (u mnie "jak tanio" ), po powiedzmy 15 PLN. Ogólnie mam dojście do fantów w cenie pozwalającej mi sprzedawać 20-30% poniżej cen z takiego powiedzmy allegro. Tylko co byście najchętniej kupowały, buty? przez internet kupujecie buty? Markowa bielizna (np. komplet plażowy Hilfinger/Triumph za 100PLN?) Czy zapłacicie za coś z zeszłego sezonu 50% ceny jaka w owym sezonie obowiązywała? Oprócz zarabiania chciałbym uszczęśliwiać kobiety, chyba połączenie doskonałe: zarabianie i uszczęśliwianie kobiet (na żigolaka się nie nadaję ). Załóżmy taką sytuację, sprzedaję zegarek DKNY 30% taniej niż na alledrogo i do każdego dodaję wybraną przez kupującą sztukę biżuterii Fossil. Sprowadźcie mnie na ziemię, bo ja widzę w tym jakiś pomysł na biznes. Pewnie będę się na kafe ogłaszał i dla kafeterianek będą zniżki/darmowe przesyłki. Wchodzić w to? Już napisałem, proszę szczerze, co byście kupowały, bo jakoś tak, mam że chciałbym Was kobitki uszczęśliwiać no i coś przy okazji zarobić, co Wam zapewnić (miłości dozgonnej każdej nie dam...)

Gość policja internetowa 2012
jak zanabedziesz okularki to daj znac:D

nie wyobrażam sobie kupować butów przez internet ja zazwyczaj kupuję rzeczy typu t-shirty, bluzeczki, pończoszki, coś co mogę kupić na oko (patrząc na rozmiar) bez przymierzania

i nie kupuję rzeczy z górnej półki przez internet, jeśli chce sobei kupić coś markowego (droższego) to musze to dotknąć i przymierzyć

Gość fantow ????
czyli chcesz sprzedawac kradzione. moze ktos pozna swoje i cie wsadza czego ci zycze. druga kwestia to wlasciciele praw do marki nie pozwola ci sprzedawac niektorych towarow jesli nie udowodnisz ze pochodza z legalnej dystrybucji czyli od polskiego importera bo tylko on ma prawa do marki na danym terenie. czesc towarow nie da sie sprzedac na alledrogo bo ten serwis monitoruja kancelarie ktore maja umowy z korporacjami. allegro uwali ci aukcje jak dostanie od nich informacje ze nie masz praw do uzywania nazwy marki w opisie bo to sa znaki zastrzezone.

Abdul tak sie znasz na babskich pierrdolach, moze Ty jestes pedzio? Pytam bo czai sie tu ismail, ktory szuka bolca, u mnie go nie znajdzie, moze powinien zagadac do Ciebie? Jezeli chcesz uszczesliwic kobiety to sprzedawaj mopy, miotly i turboodrzutowe odkurzacze. A jak musisz handlowac czyms co one bardziej lubua to wez wypierrdol takie ceny zeby im jezory zwisaly. Zarabiac zarabiaj ale po co od razu sprawiac radosc babom? Poza tym dzisiaj wygralem maly wyscig i zaklad na jazde na kole na odleglosc. Pierwszy raz tez sie zabezpieczylem sznurkiem na wypadek kalectwa. Bylo super ale jeszcze za wczesna pora no i po wsiach to tak choojowo jakos. Lepiej bawic z powazniejszymi ludzmi o pozniejszych porach i w wiekszych miastach. Moment prostujacy CBRki mnie wkurza, nie prowadzi sie rewelacyjnie na lukach :O

beliar, to wyprzedzenie główki i ogólna konfiguracja pokemona. Zdobądź się na włoszczyznę V2 gdzie bez amora skrętu każdy winkiel to śmierć w oczach, ew. możesz pomyśleć nad TLRem, ale to nie chce skręcać. Chłopaku sam zaczynałem przygodę na japońskich motocyklach, niebo a ziemia (teraz latam Aprilią Tuono), to tak jak dać kobiecie tarę falistą i automat z obrotami wirowania 1200RPM z suszeniem, rozumiesz? Zadowolona baba do mnie wróci i da mi zarobić 2x tyle co za pierwszym razem. Gdybym był pedziem, nie pisałbym na forum dla kobiet, pewnie Cię to uszczęśliwi, ale ja chce je wykorzystać i sprzedać im to co chcą kupować jełopie

Gość by serendipity
aburabi, niezły z ciebie szowinista - po pierwsze jeśli o czymś dla kobiet to tylko o tarze i pralce, po drugie ,babom'? zlituj się, no i trochę szacunku, uszczęśliwiaczu kobiet. odpowiadając na twoje pytanie - nie kupuję droższych rzeczy przez internet, obawiam się podróbek.

Abdul nie ma lepszych motocykli sportowych niz japonskie. Wloskie sprzety sa gejowskie. Lepiej bys zaczal sprzedawac farby do wlosow od ktorych baby by lysialy. To bylby fun. Bez obrazy ale wydajesz sie pedalkowaty. Ten pomysl na biznes, wloski bajk i zdjecie sa dosyc wymowne

Gość Belus moj sliczny
masz jakiegos ladnego chlopca do harcow po otworku?

dzięki za feedback, lepiej się nastawić na masówkę, zamiast 10 sztuk z 50% marży na czymś dobrym/markowym, lepiej sprzedać 50 sztuk shitu z 10% marżą, wiem co reklamować na kafe, poszukam innych źródeł kobiet, które zarabiają powyżej średniej krajowej, tam będę sprzedawał dobre/drogie rzeczy. Dzięki jeszcze raz, nie zmienia to faktu, że kiedy zacznę (czekam na EU VAT) wszyscy z kafe będą mieli rabat. Buziaczki.

beliar topik był pisany dla kobiet, jako żesz prawik to wypierdalaj, chyba, że chcesz być wyruchany, to szukaj kolesi z długimi brodami na harlejach, już cie tu nie ma pokemonie jeden

Gość AveDave, Beliar, leśny
idzcie gdzies na maly trojkacik

beliar, nie wiem ile zapłaciłeś za pozbycie sie dziewictwa, głupi i tak pozostaniesz, ale gumowych drzew i myślących puszkarzy, im dłużej będziesz żył tym więcej będzie na moim koncie emerytalnym, żyj se i generuj dla mnie PKB

Ja mam ten plus ze moge zginac juru, po jutrze, za tydzien, moze jeszcze tej nocy jak nie bede mogl zasnac ;) Mnie to kreci

Gość Belus moj slodki
nie idz jeszcze spac, zatanczmy nie golilem sie od trzech dni dla ciebie