Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej z bilgoraja

mam 28 lat i nadal nie uprawiałem seksu z kobietą

Polecane posty

Gość mastes
o to im chodzilo bo dupska nie umylem a widac rodzyny z dupy wybierac potrafia i jak im smakowalo umowilismy sie znowu na weekend

mastes mow za siebie ,ja wiem co mam robic ze swoim kutasem:P niekoniecznie strzelac do projektow :D mam ciekawsze obiekty do strzelania ale ty sie nie krepuj :P

Gość mastes
nie strzelaj! Moze pavlo by ci rowa wylizal poprawi ci to humor jest w tym dobry

w ogole sie ogarnij zejdz z projektowania i zacznic normlnie rozmawiac proste a nie udajesz prawika :P

Marna pomarańczka się rozszalała i myśli że kogoś zdenerwuje swoim debilizmem :D Nie martw się mastes rozumiem że w szkole pewnie się zciebie śmieją szykanują cie biją i jesteś dalej prawiczkiem i musisz się jakoś wyżyć. Mnie nie zdenerwujesz tak dziecinnymi tekstami :D

Gość mastes
ale pavlo jak mam cie zdenerwowac? Tym ze twoja rodzina ssala mi rodzyny z dupy? kazdy robi to co lubi

To nawet nie jest śmieszne tylkożałosne :D Rób to co ci wychodzi najlepiej czyli debila z siebie jak do tej pory :D Wkońcu każdy robi to co lubi i co mu najlepiej wychodzi ale tego już dodać zapomniałeś :D

i ludzie zapominaja co znaczy ignor ,tez warte uwagi spostrzezenie :P

Gość mastes
dokladnie- i to co mu najlepiej wychodzi hehe lizodupca

Salut ale po co ignorować kogos kto swoimi niedorozwiniętymi tekstami sam wystawia siebie na pośmiewisko?? A tak przynajmniej dowiem się czegos nowego o sobie czego wcześniej nawet sam nie wiedziałem i sie posmieje a że lubie sie smiać to czemu mam rezygnować z darmowego błazna na forum :)

mastes-to ,ze on nie umie cie zignorowc to jedno drugie to to ,ze jestes po prostu prostakiem piszac takie dyrdymaly:P nie szukaj poklasku gdzie go nie ma ,bywaj chlopaczku:P

w sumie masz racje, tez wiele rzeczy tu sie o sobie dowiedzilem wiec powodzenie zycze:D

Gość mastes
to nie prosciej przed lustrem stanac zeby blazna znalezc niz na necie szukac?

Gość mastes
sie pedalki dogadaly hehe pavlo kolejny komin bedziesz mial do czyszczenia? Znikam ja mam godnosc i z frajerami nie pisze tfu

zostawiam was chlopczyki ,bijcie sie :P a moze i sie pokochacie :D..baywajcie:P

mastes-urazilem?.ojej mam sie kajac? i ta sama spiewka jak sie nie ma co do napisania trzeba wyzwac . oj marniutko marniutko badz bardziej kreatywny mastes pseudo facecie ps szybko zmieniesz zdanie:D zegnam "facet"

Gość nalog to pukanie chlopaczkow
Pavlo i Salut chodzcie na trojkacik, lalunie