Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka na gumce

Wpadka na gumce - nie wierze!!!

Polecane posty

Gość wpadka na gumce

Wytlumaczcie mi moje drogie, bo ostatnio co raz spotykam tu na kafe jakas mame, ktore wpadla uzywajac prezerwatywy, w dodatku guma nie spadla i nie pekla, no jak to mozliwe??? Zaczynam sie bac powoli...

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAadwere
prawik masz na imie rafal?

Gość Apasz24
Tak samo jak Koń Rafał ?:D

Gość p. anna karenina ;
jeżeli nie była uszkodzona to niemożliwe plemniki to nie batmany :classic_cool:

Gość mastes
moje są jak batmany

Gość Dzastinkaa
Dlatego najlepsze sa tabletki :) ja biore i zero stresu :)

Gość Dzastinkaa
Z tym ze wolalabym ich nie brac.. bo chce miec strasznie dziecko..

Gość hfdjekwlq
A my z Mężem od 10 lat tylko prezerwatywy i jakoś wpadki nie zaliczyliśmy.

Gość każdy ginekolog Ci powie
że prezerwatywy to przed chorobami mogą chronić, ale do ciąży dojdzie prędzej czy później. Teraz będzie jeszcze gorzej, bo guma chińska i czasem też dziurawione są celowo...

Gość wpadka na gumce
Ale jak moga chronic przed chorobami wenerycznymi a nie chronic przed ciaza??? Przeciez to sie kupy nie trzyma! Jaki lekary ci tak powiedyial_To juz predzej nie beda chronic przed chorobami bo niektorymi chorobami mozna sie zarazic tylko przez stycznosc z okolicami genitaliow, gumke masz na czlonku ale wokol czlonka na owlosieniu, w okolicach odbytu sa tez zarazki przenoszace te choroby (nie pamietam dokladnie napewno chodzi o chlamydie o co jeszcze to nie wiem)

Gość do ciebie ....
"hfdjekwlq A my z Mężem od 10 lat tylko prezerwatywy i jakoś wpadki nie zaliczyliśmy." ___> mam pytanie , a w dni plodne tez sie kochacie czy omijacie ten okres ?

Gość tak mysle ,ze moze
podczas zakladania prezerwtywy facet nanosi plemniki z rak na prezerwatywe jezeli np . wczesnie dotykal juz wilgotnego czlonka z plynem ejkulcyjnym (np w wyniku podniecenia ,po grze wstepnej itp )

Gość karollllinnnnnaa
mi sie to przytrafilo wiec jest jak najbardziej prawdziwe niestety.

Gość do karrollinnna
jakiej firmy to byla prezerwatywa? mozliwe, ze przeciekala jakos?

Gość Karoooollllllllliiiiiinnnnnnna
Durex...... nie nie bylo szans nie zauwazylismy zadnego uszkodzenia.. Mamy juz jedno dziecko dwuletnie i jestesmy zalamani sytuacja... Po prostu wiadomo nie wszytko jest 100% ale jezeli nie uszkodzila sie czy cos w tym stylu to nie szlo sie nawet spodziewac ze cos takiego sie stanie;(....

Po prostu jestem mega zla na to co sie stalo nie wiem jak sobie poradze......Mam ogromnego dola i zal ze to przytrafilo sie wlasnie mi...... Gdyby byl jakis uraz pekla czy zsunela sie to wzielo by sie tabletke 72 po ale nic sie nie stalo dlatego nie spodziewalismy sie takich konsekwencji po gumkach tak dobrej firmy prawda?

Gość trttr
nie musialo dojsc do wytrysku wewnątrz ciebie, molgas po stosunku umaziac sie spermą nawet nie wiedząc o tym.Moja koezanka uprawiala oral, niestety keidys sie zapomniala ze troche narece spermy miala i dorknela krocze ta ręka, plemini sie dostaly tam gdzie nie trzeba :o

Nio wlasnie nie wiem co mam zrobic... Jestem zalamana. Mam dopero 21 lat...

Gość Kreatywna mamuska ;)
Ja mam dwoje dzieci z wpadki przy uzywaniu gumki.Gumka za kazdym razem byla na swoim miejscu,zadnego pekniecia czy spadniecia nie bylo,a dzieci sa :) Nie ma srodka 100% i tyle,jesli sie wspolzyje to tzreba liczyc sie z nieplanowana ciaza,nawet gdy sie zabezpieczamy,takie sa fakty.

Gość trttr
istnieja przeciez taletki poronne do 3-4 miesieąca ciązy , ginekolog moze ci przecpisac je.Ja kiedys je zarzylam, bylam w 2 miesiącu ciazy.Lec do ginekologa i pogadaj z nim o twojej sytuacji

A ile TWoje maluchy maja lat? Teraz juz wiem ze bede uzywac wiecej metod tabletki spirale plastry wszytko byle nie miec wiecej dzieci. kocham Moja mala przyzwyczajam sie powoli do mysli ze bedzie drugie ale jest mi trudno........

Dziewczyny biorace pigulki zachodza w cviaze,osobiscie znam dziewczyne ktora majac zalozona spirale wewnatrzmaciczna rowniez w ciaze zaszla.A co dopiero taka gumka...

Rozmawialam i niesety on powiedzial ze to jest nelegalne i niesety musze sobie poradzic... Poza tym nie mialabym sumienia kogos zabic....:(....... To ze niechcialam tego dziecka nie zmienia faktu ze ono bedzie...... Zycie mi sie tak strasznie pogmatfalo ze nie wiem jak sobie poradzic teraz jest to 7 tydzien i kazdy dzien jest dla mnie utrapieniem.

Starsza ma 12 lat a mlodsza 5

Karolina dasz rade :) Teraz panikujesz,bo znalazlas sie w nowej nieplanowanej sytuacji,ale z zcasem bedzie ok zobaczysz.

Ale boje sie ze w moim wieku nie dam sobie rady z dwojak dzieci, ze wszycy sie od nas odwroca, ze nie zrozumieja ze nie bylo to nasze bycie nieodpowiedzialnym czy cos........Boje sie kazdej mysli jaka przychodzi mi do glowy wiem ze sie zdarza ale nigdy nie przypuszczalam ze ja znajde sie w takiej sytuacji dla mnie to bardzo trudne.

boje sie... Mala moja jest bardzo zywym dzieckiem.... z jednej strony staram sie dostrzec pozytywy tej sytuacji. Zawsze chcielismy miec dowjke lae nie teraz. Ze bedzie miala sie z kim bawic, ze w wieku30 lat bede juz miala odchowane dzieci i wogole.. ale boje sie ze to znieni cale moje zycie na gorsze... ze nie podolam ze to oddali nas od siebie z mom narzeczonym....

A co Ty sie gadaniem ludzi przejmujesz? Niech sobie gadaja co chca,to nie ich sprawa.Jestes mloda kobieta i masz pelne prawo do tego zeby miec tyle dzieci ile chcesz miec,nikomu nie musisz sie z niczego tlumaczyc.to Twoje zycie.

MOje prawda. ale nie tego od zycia oczekiwalam. Mam jeszcze 2 lata studiow po studiach chcilam isc do pracy gdy mala jest w przedszkolu, wziasc slub bo do ptego czasu uzbieralibysmy pieniadze... nie daje rady z tym wszytkim.

Moja siostra zaliczyla pierwsza wpadke gdy miala 17 lat urodzila dziecko majac 18 i zaraz zaszla w ciaze z kolejnym dzieckiem,ma dwoje dzieci rok po roku,to znaczy to juz nie sa dzieci tylko dorosle dziewczyny.I co dala rade skonczyla szkole,potem studia.Teraz ma 39 lat i jest calkowicie niezalezna,jezdza sobie z mezem po swiecie oboje pracuja zwiedzaja.Ja tam widze same plusy we wczesnym macierzynstwie.Wiadomo,ze na poczatku kiedy dziewczynki byly male nie bylo lekko pamietam ze ta starsza moja mama czesto do nas zabierala,zeby siostra mogla sie uczyc,ale wiekszosc czasu spedzala w domu.Masz kogos kto w razie czego Ci pomoze?