Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefr

czerwona sukienka ze złotym paskiem-dodatki?

Polecane posty

Gość nefr

Za tydzień wesele,jestem świadkową. Kupiłam czerwoną sukienke z delikatnym paskiem i zamkiem na plecach-w kolorze złotym.Mam problem z dodatkami. Ten nieszczęsny pasek troche mi sprawe komplikuje bo wypadałoby dobrac do niego buty w kolorze złotym tylko nigdzie w sklepach nie moge znaleźc nic w tym kolorze,chyba nie sezon...i wtedy toreka też złota? A czarne dodatki? Srebro całkiem odpada...a co na wierzch i w jakim kolorze?Nie wiem czy biała marynarka pasuje...Ogólnie o modzie pojęcie mam nie za duże także prosze o pomoc:)

Gość oh my life
Butow poszukaj zlotych, sprawdz tez sklepy internetowe, gdzies powinnas znalezc :-) Torebka wtedy czarna (nie zlota!) albo w innym kolorze, moze np. sliwkowa kopertowka? Albo na odwrot, czarne buty i zlota torebka. Najlepiej by bylo gdybys mogla wsyawic zdjecie sukienki, wtedy wiecej mozna powiedziec. Tutaj masz sporo czerwonych stylizacji: http://llovereligion.blogspot.com/2011/12/co-zaozyc-na-wigilie-czesc-druga.html

Jak włożysz biały żakiet do czerwonej sukienki to cię pomylą z polską flagą :) Jeżeli masz problem ze złotymi dodatkami to wybierz czarne buty i torebkę, a załóż złotą biżuterię i będzie wszystko grało moim zdaniem.