Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa21

Dziennik odchudzania

Polecane posty

Gość cytrynowa21
Dzień 8 Dzień 1 waga : 93,8 kg Dzień 8 waga: 90.5 kg (- 3, 3 kg) Dzień 1 wymiary: biust: 105 cm talia: 99 cm brzuch: 118 cm biodra: 106 cm Dzień 8 wymiary: biust: 103 cm (- 2 cm) talia: 97 cm (- 2 cm) brzuch: 116 cm (- 2 cm) biodra: 105 cm ( - 1 cm) Cel 2 : 87 kg ! 07:43 płatki kukurydziane z mlekiem i cynamonem 09:00 szklanka wody 250 ml 10:00 BELISSA, SKÓRA, WŁOSY, PAZNOKCIE 3majcie sie :):)

cytrynowa21-gratuluje!ladnie to wyglada! rano-kawa z mlekiem,jajko,kanapka U mnie strasznie pada,dobrze,ze pracuje w domu,to nie musze nigdzie wychodzic:) Milego dnia

Gość waze70kilo
12.00-dwa jajka gotowane, pomidor, lyzeczka masla, sol, cukier.

Gość waze70kilo
narazie 440 kcal i dzien 2

Cytrynowa świetnie Ci idzie:) Ja w piątek się zważe,nie spodziewam się wiele,musze zacząć ścislej dietkować.

Gość cytrynowa21
11:00 szklanka wody 250 ml 12:48 zupa pomidorowa z ryżem "pierścionkowa dama" ooo a mogę wiedzieć jaka to masz prace?? że możesz sobie bezkarnie w domu siedzieć ? ;) "margo)" zobaczysz tak jak pierścionkowa dama napisała mały spadek wagi to już cos :) Pamiętaj z każdym dniem bliżej celu :):) A ja teraz czekam na kuriera bo ma mi przywieść przesyłkę :) ciekawe kiedy się u mnie zjawi hihi :P 3majcie się mocniutko chudzinki :):)

Gość tak sobie patrze i widzę
że bardzo mało pijesz... Wpisujesz te szklanki wody i jest ich zdecydowanie za mało. Woda to podstawa w odchudzaniu!!!! Ja bedąc w pracy wypijam 10-15 szklanek wody niegazowanej, włąsciwie cały czas pije wodę, wiec nawet cięzko by to było spisywać. Do tego codzien na siłowni jeszczę "pęka" 1,5 litrówka, no i w domu wieczorem jeszcze z dwie szklanki, siłą rzeczy, zaliczę... Wiecej wody, kochana!!!!!

Gość cytrynowa21
widocznie takie mam zapotrzebowanie na wodę i w ciągu dnia spokojnie z 7 szklanek wypije....

Gość bombalina77
cytrynowa21, gratuluję!! Jestem z Ciebie dumna :) :) :) super, oby tak dalej :) ja np. w ogóle nie piję wody ostatnio, jedną szklankę dziennie to max. nie mam zapotrzebowania i jakoś się tym nie przejmuję :) wiem, że się powinnam zmobilizować, ale... :) ok.13 kilka kawałków ananasa z puszki - jak kroiłam to podjadłam 13.30 kawa z mlekiem ok.14 obiadek: inyjskie curry z kurczaka z ananasem + ryż Jadę dziś na zakupki, mam nadzieję, że nikt mnie nie wyciągnie do Mc'a ani KFC - zwłaszcza, że mam kupony :( czymajcie za mnie kciuki, tzn. za moją silna wolę ;) buziaki ;*

Gość tak sobie patrze i widzę
A co to jest zapotrzebowanie na wodę???? Ty myślisz że wodę pije sie tylko jak sie ma pragnienie???? Wode w przeciwienstwie do zarcia trzeba pić ile sie da i ile sie zmiesci. Równie dobrze mozna by powiedziec ze ktos kto pożera kilka tysięcy kalorii i wazy potem stówę ma duże zapotrzebowanie na jedzenie;)

Gość 70kilomam
Serek wiejski 162 kcal Cappuccino o smaku czekoladowym 186 kcal Cukier61 kcal Pomarańcza106 kcal Kiwi 42 kcal Jogurt naturalny60 kcal Wafle ryżowe78 kcal Jajo 156 kcal Pomidor26 kcal Ser Wiedeński61 kcal Podsumowanie: 938 kcal dzien 2 diety

cytrynowa21-siedze w domu i prowadze firme,moglabym jezdzic do biura,ale nie ma takiej potrzeby,gdyz moge to tak samo robic w domu i nie tracic czasu na dojazdy.W biurze jestem raz lub dwa razy w miesiacu.Jakos tak mi sie udalo:) sniadanie-jajko na twardo,dwie wasy obiad makaron carbonara kolacja miska zupy do tergo oczywiscie litry kawy,zielonej herbaty z mieta i tona papierosow:)

Witajcie,moje śniadanko to mała kanapka z makrelą a do pracy zabrałam tylko jabłko,kończę o 18 więc nie wiem czy tak wytrzymam,sklepy są jakby co ale chciałabym wytrwać przed jutrzejszym ważeniem:) Pierscionkowa zazdroszczę ci tej pracy w domu,super masz:)

Gość bombalina77
nie wiesz, co to jest zapotrzebowanie na wodę? hmm... taka jesteś mądra, a nie wiesz. to ilość wody jaką organizm potrzebuje w ciągu dnia ;) mam nadzieję, że pomogłam. PS. Nie mamy ochoty, byś udzielała nam rad :) Byłam wczoraj na zakupkach i niestety stało się :( zjadłam 4 skrzydełka hot wings w KFC :( może dziś będzie lepiej, bo zaczynam tylko od kawy :/ trzymajcie się dziewczyny :*

Gość koszetrawe
witajcie dziewczyny, przepraszam, że ostatnio rzadko piszę, ale pracuję do końca miesiąca na nocki i jestem nieprzytomna. Wstałam teraz i jem gotowany ryż z warzywami na patelnię pomieszany z kawałkami kurczaka, pycha. Za oknem lato, najbliższe dni zapowiadają się także słonecznie, niestety spędzę je w łóżku:D buziaki i nie dajcie się weekendowym pokusom!

Gość waze70kilo
Wafle ryżowe 156 kcal Ser Wiedeński122 kcal Cappuccino 186 kcal Cukier 20 kcal Jogurt naturalny70 kcal Pomarańcza106 kcal Kiwi42 kcal Podsumowanie:15.00-722 kcal mysle co na kolacje;/?

Gość bombalina77
niestety nikt nie wytrzymał... dziewczyny się porozchodziły i koniec z dziennika a szkoda ja miałam sporo "uroczystości" ale od jutra zaczynam znowu może ktoś wróci? albo ktoś nowy się podłączy?

Gość bombalina77
pierscionkowa dama, jesteś kochana :) jak tam Twoja waga, dieta? opowiadaj, tyle mnie tu nie było :)

Gość bombalina77
mój dzisiejszy jadłospis: kawa z mlekiem po trochu: pestek dyni, słonecznika i rodzynek + jogurt naturalny zielona herbata dwie kromki pełnoziarnistego chleba z polędwica i kilka oliwek troszkę mięska z łososia i surówka z pora i jabłka herbata miętowa

bombalina77 ja to ci zazdroszcze tej silnej woli.Jak Was nie bylo ani nie schudlam ani nie przytylam.Troche za duzo jadlam:)Cwicze codziennie,na razie krotko,ale bedzie lepiej.Mam nadzieje,ze wszystkie tu wrocimy i dalej bedziemy sie wspierac,bo tak to jakos lepiej mi idzie.Dzisiaj zjadla:trzy kromki wasy z pomidorkiem i jajkiem(narzeczony przygotowal mi sniadanie,bo ja ogolnie nie lubie jesc sniadan,jakos tak nie moge,a ze akurat jest teraz w domu-bo czesto go nie ma-to sniadanko bylo),obiad spagetti a kolacja to jeszcze nie wiadomo.Do tego kilka kaw,papierosy,3 delicje i mala paczka chipsow.Jeszcze jakis drink dzisiaj wleci-urodziny kolezanki. Bombalina a ty chudniesz?

Gość bombalina77
a gdzież tam chudnę, miałam ostatnio kilka imprez to sobie dietowanie odpuściłam. Popiłam, pojadłam i boje się ważyć :) Ponad tydzień tak żarłam, więc na pewno mi przybyło. Chyba sobie kupię jutro wagę, bo ostatnia szklana była i poszła w drobny mak :-/ ja to się nie mogę zmobilizować do ćwiczeń, wolę nie jeść niż du... ruszyć :) pierścionkowa, a jakie ćwiczenia robisz? ja też miałam kiedyś taki okres czasu, że śniadania be były, ale pani pielęgniarka w szkole mi wytknęła, że to źle, bo się źle poczułam i jakoś tak się nauczyłam :) po południu 2 kawy z mlekiem i kilka ciastek owsianych z powidłami śliwkowymi. a teraz się zabiorę za kolację: serek wiejski ze szczypiorkiem i ŻYDkiewką :)

robie trzy-minutowki i brzuszki.Przez trzy minuty biegam 30sekund truchtem i 30 minut tak szybko,jak tylko moge,wszystko mi sie trzesie:)ale widze,ze nogi jakies ladniejsze sa po tym dziwnym bieganiu.Gdzies na kafeterii o tym przeczytalam i biegam.Po takich trzech minutach to sie czasami obawiam,ze mi serce stanie:)Tak sobie mysle,ze jak bylam mlodsza to wystarczylo kolacji przez tydzien nie zjesc i chudlam,a teraz to nic nie daje,musze o wiele mniej jesc a do tego cwiczyc.Zumbe polecam jest super,mam na plycie dvd,bardzo stare wydanie,jedno z pierwszych.Przez 45 cwicze a raczej tancze.Pare miesiecy temu cwiczylam bardzo regularnie,co dwa dni zumba,to nawet dobrze wygladalm,pote sie zapuscilam i teraz znowu bieg,zumba i brzuszki.Wole cwiczyc i jesc bo diety to nie dla mnie chyba.