Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkpnio

czy powinnam szukac partnera jesli nie spelniam wymogow wspolczesnosci??

Polecane posty

Gość lkpnio

-nie pracuje bo jestem na rencie-(mam 30 lat) -choruje wiec robie wszystko wolniej i slamazarniej-sprzatanie pokoju, domu rozlozone na kilka dni a nie na godziny jak u normalnych -nic nie moge dzwigac wiec malo przydatna jestem -wiekszosc dnia spedzam na spaniu i odpoczywaniu -rzadko wychodze bo męczy mnie to fizycznie -prawdopoobnie nie bede miec dzieci-zbyt duze obciazenie dla mnie i organizmu

Gość będę za tobą...
jest jakiś portal dla osób chorych i niepełnosprawnych, może tam poszukaj, będzie raźniej spotykać się z kimś, kto też nie jest "współczesny", powodzenia

Gość lkpnio
nie chce szukac kolegow a partnera;) niestety wiem po sobie ze inna osoba niepelnosprawna raczej jako partner by mnie denerwowala

Gość helołhelołheloł
No przecież są na Świecie osoby niepełnosprawne, które żyją w związkach. Poszukaj.

Gość lkpnio
z uroda jest o dziwo dobrze ladna twarz tylko cialo troche pokiereszowane bliznami pooperacyjnymi

Gość gfdgghjjk
prawde mowiac to nie wiem kto cie zaakceptuje... i jeszcze wybredna jestes, sama niepelnosprawna a chce zdrowego :O bo chory ją bedzie denerwowal.

Gość 234ttyty
jestes jak roslinka, w ogole zadnych zainteresowan? tylko spisz i odpoczywasz? a panstwo ci żryc daje? powinni ci zabrac rente i zebys poszla do roboty

Gość ;ld vmnodkin
czyli powinna byc do smierci sama? albo z takim jak ona?

Gość fgfghfgjghk
a ktory zdrowy facet bedzie cchial taką roslinke co ciagle w domu siedzi, nigdzie nie wyjdzie, nawet na spacer? to kto ci robi zakypy, ciekawa jestem bardzo. do tego zadnych zainteresowan, tylko spi i odpoczywa, to juz ja mam wieksze ambicje choc tez jestem dosc leniwa :O

Gość ;ld vmnodkin
a ona jest chora a nie leniwa

Gość Ndsj
Ale skutek ten sam. Ciężko będzie. Bo masz do zaoferowania partnerowi?

Gość walenty słoik
e tam dupa, dla partnera jest wazne tylko to zebys sie z nim ruchala a inne rzeczy to juz twoja sprawa

Gość sama ja nie wiem
Oczywiście że możesz szukać, a jesli czujesz się samotna - to nawet powinnaś. Inna kwestia - czy go znajdziesz. Ale ja wierzę, że tak. NIedawno w TV pokazywali ślub chorej na porażenie mózgowe kobiety ze zdrowym mężczyzną (to bardzo, ale to bardzo poważna choroba) - i co? Wyglądali na naprawdę zakochanych.

Gość ixyyyyyyyyyyy
-nic nie moge dzwigac wiec malo przydatna jestem a co ty chcialas za konia pociagowego robic? myslisz, ze z takim podejsciem w jakiejkolwiek epoce spelnialabys wymogi?

Gość dzięki za info
No właśnie na takim portalu dla niepełnosprawnych kogoś znajdziesz.

Gość małarozmówka
Jak najbardziej powinnaś. Ludzie są różni. Istnieją faceci, którzy odczuwają silną potrzebę kochania i opiekowania się partnerką. Nie umiem ocenić jakie są szanse, ale są na pewno. Każdy ma prawo do szczęścia.