Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellusima

Kawa bez zobowiązań? Mozliwe?

Polecane posty

Gość bellusima

mam faceta, czy wypada sie umowić na kawe bez zobowiazan ze znajomym?

Gość bellusima
czy powinnam powiedziec znajomemu ze kawa bez zobowiazan zeby pozniej nie mial pretensji?

Gość bellusima
dodam ze nie układa mi sie osttanio z moim facetem, powoli zaczynam otwierac się na nowe znajomosci. Wiem ze to nie fair ale prawie kazdy tak wlasnie robi

Skoro prawie każdy tak robi, więc Ty również możesz się tak zachować, ważne żebyś się z tym dobrze czuła...

Gość bellusima
Jest to nowo poznany znajomy, który dobrze wie ze jestem w zwiazku bo tego nie ukrywam. Chce sie umowic jak to on mowi tylko na kawę. poczatkowo odmowiłam a teraz to szczerze mówiąc trochę załuję.

Gość bellusima
Kolezanka mi powiedziała ze jestem niepioważna. Ze powinnam iść na kawę. Ze nigdy nie wiadomo co to za facet, a co jak to prawdziwa miłośc mojego zycia? namawia mnie zebym sie zgoziła na ta kawę.

Spotkaj się z Nim, zostań Jego kochanką, porównaj Go z obecnym partnerem i dokonaj właściwego wyboru... W zasadzie niewiele do zrobienia a możesz być bogatsza o kolejne życiowe doświadczenie...

Gość co tam kawa
od razu przeskocz etap kawy i rozkracz się zachęcająco, i do dzieła, przeciez o to ci chodzi , nieprawdaż? A moze najpierw zakończ związek jaki masz? Przynajmniej w lustro będziesz spoglądac bez odruchu wymiotnego.

Gość bellusima
mario ja nie szukam kochanka. Nigdy bym nie zdradzaiła. Chcę tylko go poznać , porozmawiac przy kawie..

Gość bellusima
Zle mnie rozumiecie, mi nie chodzi o seks. Nie chcę zdradzać. Chcę tylko go poznać

Gość bellusima
mario kogo? fajnego faceta, swojego szczęscia.. W moim zwiazku nie układa się ostatnio, oddalamy sie od siebie. Chyba potrzebuję impulsu zeby go zakończyć.

Wydaję mi się, że sama zadajesz pytanie i sama sobie odpowiadasz, tylko nie rozumiem po Ci Nasze zdanie w tym temacie skoro wiesz co zrobić...

Gość bellusima
Nie mam zamiaru zdradzić, chce go poznać ... A co z tego wyniknie potem to kto wie..

Na moje oko to Ty już zdradzasz tylko jeszcze o tym nie wiesz. Odnoszę wrażenie, że sama nie wiesz czego chcesz...

Gość bellusima
Może to jakiś beznadziejny typ i weicej go juz nie zobaczę, ale jest przeciez szansa ze to swietny facet... Kurcze wy nie macie takiech problemów?:-) Ja poki bylo w moim zwiazku ok to o kawie bym nigdy z nikim nie pomyslala, ale ostatnio u mnie nie dzieje sie dobrze i coraz czesciej sobie myślę" czemu nie"

Gość bellusima
mario ale zauważ jak ludzie najczesciej płynnie rpzechodza ze zwiazku w zwiazek. Przeciez nie mozliwe jest ze poznali kogos po tym jak zerwali z partnerem. Znaczy sie ze wiekszosc ludzi tak robi i wtedy dopiero podejmuje ostateczna decyzje o zakonczeniu zwiazku i rozpoczecieu nowego

To jak już pójdziesz na to spotkanie to proponuję wypić kawę z mlekiem i cukrem, podobno poprawia myślenie, wyostrza zmysły i co najważniejsze pozwala trzeźwo spojrzeć na sytuację...

większość ludzi to hipokryci, jesteś jednym z nich. wiesz że odejdziesz od swojego faceta, rozglądasz się za nowymi ale dalej z nim jesteś. chciałabyś żeby sytuacja była odwrotna, żeby on spotykał się z kandydatkami na Twoją następczynię i CI o tym powiedział dopiero gdy jakąś znajdzie?

A tak zupełnie poważnie to życzę znalezienia tak bardzo upragnionego szczęścia bo tylko ono w życiu się liczy...

Gość bellusima
ateista a wiesz ze na obecnym etapie zwiazku wcale nie mialabym do niego o to wielkich pretensji??? Może to dziwne , ale po wielu latach spedzonych razem i absolutnej wierrnosci ( nigdy zadnej kawy z innym facetm!!) cos się wypaliło. Zaczynam dostrzegać innych facetów wokół siebie. I nie ukrywam ze jeśli trafi sie ktoś kto da mi szczescie to zakoncze obecny związek...

Gość bellusima
zawsze byłam fair, zawsze lojalna ale tak sie zastanawiam, czy nie lepiej wychodzą w zyciu te osoby które rekami i nogami walcza o swoje szczęscie??? Czasami chyba lepiej trche odpuścić z ta totalna uczciwością, nie sądzicie?? Nie chce zdradziać, nie pójde z nim do łózka ale dzieki temu poznam kogos nowego. A co jesli to jest własnie miłość mojego zycia??

Trudno jest oceniać postępowanie osób, których tak naprawdę nie znamy, możemy jedynie snuć domysły, które nie zawsze muszą być trafione, dlatego autorko postępuj wedle własnego przekonania z którym oczywiście nie musimy się zgadzać...

Gość bellusima
mario a ty co tak naprawde sadzisz o takiej kawie bez zobowiazan?? Czy ty umowilbys sie na taka kawe gdybys miał dziewczynę??

Mi taka kawa nie grozi z uwagi, że mam żonkę którą kocham, córeczkę którą uwielbiam. Wracają do tematu to tak jak mówiłaś nie każdy jest w takiej sytuacji...

Gość bellusima
A ja męża nie mam ani dziecka. Mój facet coraz bardziej mnie zaniedbuje. Widujemy sie coraz rzadzej. Ciagle ma wazneijsze sprawy ode mnie -a to spotkanie z kumplami, a to malowanie sufitu itp Co bys zrobił na moim miejscu??