Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cracya

czy krótka obcisła czerwona sukienka nie jest zbyt wyzywająca na wesele?

Polecane posty

Gość cracya

teraz urządzamy swoje mieszkanie i wiadomo, kasa pusta chciałabym uniknąć kupowania takich pierdół jak sukienka, buty, torebka, a dysponuje jedynie trzema sukienkami nadającymi się na wesele: biała, czarna i czerwona w bieli i w czerni na pewno na wesele nie pójdę z wiadomych względów czerwona jest krótka, idealnie przylega do ciała, nie jest świecąca, matowy materiał

Gość Lauraaaaaaaa24
moim zdaniem jest.

a czemu nie w czarnej? Chyba nie znam tych "wiadomych względów". I tak, krótka, czerwona sukienka może być lekkim przegięciem. Dużo zależy od kroju, ale skoro masz wątpliwości to najwyraźniej coś jest z tą kiecką nie tak.

Gość Lauraaaaaaaa24
tzn jeszcze zalezy jaki to kroj , czy dekolt duzy , jak bardzo opieta , czy to zywy czerwony itd ale ja generalnie raczej bym jej na wesele nie ubrała z tego co opisujesz ja przewaznie na wesele ubieram sukienki tak do pół uda , też dość dopasowane ,ale z czegoś satyno-podobnego ,albo z jakiegoś innego materiału ,ale nie bardzo opietego , czasem bez ramiączek , czasem z \dekoltem ( ale tez bez przesady)

Gość bvfghj
wklej zdjęcie tej kiecki

Gość rybie usta
czerwona jest ok

Gość buublee
jeśli zrobisz do tego prostą skromną fryzurę i bardzo delikatny makijaż + delikatna biżuteria np.same kolczyki lub łańcuszek, to myślę, że bedzie ok. Czy z czerwonym kolorem jest coś nie tak...? :) czym się różni od innych?

Gość jeśli dobrze się w niej
czujesz to spokojnie możesz iść

Gość cracya
w czerni i w bieli nie chodzi się na wesela wesele, chrzciny, komunie to uroczystości radosne i nietaktowne jest ubieranie się na czarno wiem, że większość przychodzi i tak w czerni, ale źle bym się z tym czuła, tym bardziej, że o tym wiem to jak wiedzieć o mówieniu dzień dobry i przepraszam, a być ignorantem i celowo nie mówić sukienka jest bardzo prosta, nie ma żadnych ozdób, ma ciut grubsze ramiączka coś takiego, jak ta w środku http://www.zhong9.info/wp-content/uploads/2011/08/Short-Red-Dress-Model-The-Elegant.jpg

Gość Lauraaaaaaaa24
buublee- no jak dla mnie czerwony nadaje seksownej sukience jeszcze bardziej wyzywajacego charakteru bo jest bardzo wyrazisty. jesli sukienka i tak sama w sobie jest seksowna ,albo rzuca sie w oczy to mysle ,ze średnio pasuje żeby była czerwona ja ogólnie nie lubie bardzo wyzywających ciuchów ,no ,ale to zalezy jeszcze od osoby

Gość bvfghj
e no jaka tam ona krótka moim zdaniem możesz spokojnie w niej iść a ta w środku nawet ładna jest

Gość bardzo ładna i na wesele ok
nie masz co miec wątpliwości

Gość Lauraaaaaaaa24
no to ja bym w tej w środku nie poszla osobiscie. ale jeśli się dobrze w niej czujesz to ..

Gość cracya
długość do połowy uda maksymalnie dodatki i fryzura na pewno praoste, wszystko muszę mieć proste,bo inaczej źle się w tym czuję biżuterii dużo nie noszę jestem blondynką, więc makijaż i tak robię zawsze jasny nie wiem, co jest z czerwonym kolorem nie tak mój ulubiony kolor, ale dzisiaj zwrócono mi uwagę, że to kolor wyzywający i krótka czerwona sukienka nie nadaje się na wesela

to, że biały dziwnie wygląda na weselu to rozumiem...ale czarny? To najbardziej klasyczny kolor sukienek, a Ty się takimi "zwyczajami" przejmujesz...

Gość Lauraaaaaaaa24
jeszcze jakby była np niebieska , albo zielona to tak ,ale ta jest bardzo rzucajaca sie w oczy

Gość Lauraaaaaaaa24
tak btw ja kiedyś byłam na weselu w czarnej sukience , dopasowanej na ramiaczkach , do połowy uda i do tego mialam niebieskie dodatki i było chyba ok :P

Gość Lauraaaaaaaa24
ale myslę ,ze najwazniejsze jak sie bedziesz w niej czuła ;)

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Byłem w ostatnią sobotę na weselu i laska z delikatnym makijażem w podobnej sukience również czerwonej zrobiła najlepsze wrażenie na wszystkich gościach. Tak pięknie wyglądała że jeszcze dzisiaj mam ją przed oczyma.

Gość cracya
;) w ceratach nie gustuję, ale dziękuję anoniomowi za poprawienie humoru:) dziękuję za opinię, zostaje czerwona:) miłego dnia

Kiedy to wesele? Teraz? Jeśli tak, to pogoda w sumie wymusza zarzucenie coś na sukienkę, więc jesli dodasz do tego jakiś stonowany żakiet czy coś, to powinno Ci się udać nie wywołać zamieszania na imprezie ;)