Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za pech normalnie

Która z was też się musi namęczyć nad orgazmem łechtaczkowym?

Polecane posty

Chyba jestem jedyna na świecie z takim "defektem" :(Orgazmu pochwowego nie miałam nigdy i się już pogodziłam, że mieć nie będę:o więc przynajmniej chciałabym ten łechtaczkowy i umiem go osiągnąć, ale jedynie jak sama się dotykam:O nic mi to nie daje jak podczas seksu mój facet mi ją pociera:O muszę robić to sama i gdyby jedna ręka mi wystarczyła to byłoby piękne:O ale muszę zawsze sobie jedną ręką odsłonić na boki wargi, a drugą się pieścić, przez to raczej pozycja od tyłu odpada bo jak dwie ręce mam zajęte to przecież na głowie nie będę się podpierać:D zawsze jak chce dojść i się pieszczę to mam obie ręce zajęte, bez odsłonięcia warg nie dojdę bo nie czuję tak łechtaczki:O macie też tak może?:(

Gość ja wcale nie mam
orgazmu, więc...:O

zmień pozycję, połóż sie na plecach, podciągnij jedna nogę wysoko, facet niech sie położy od strony podciągniętej nogi i wejdzie w ciebie, wtedy może swobodnie stymulować łechtaczkę albo on albo ty. jak mieszkasz koło Krakowa mogę ci pokazać jak to sie robi

haha:D nie dzięki, wolę z moim dotychczasowym facetem:P a ta pozycja która napisałeś wypróbuję, bardziej nie chodziło mi o podpowiedzenie pozycji gdzie mogę się swobodnie stymulować tylko o dowiedzenie się czy tu jakaś z kobietek też musi się stymulować bo inaczej nici z orgazmu no i czy tez musi sobie tak odsłaniać wargi:o

Gość moja kobieta tez sie musi
zadowalac jedna reka, a druga rozchylac wargi;)

Niech ci chlapnie ozorem porządnie :P u mnie to działa niezawodnie.

Gość pociesze cie bo ja
nawet nie potrafie miec ogazmu lechtaczkowego ;(

Gość mam to za sobą
Zawsze osiągam orgazm pochwowy:)Ale gdy mój facet jest we mnie,to uwielbiam wtedy stymulować łechtaczkę,bo uczucie jest nieziemskie.Wystarczy mi do stymulacji jedna ręka;)) Chociaż kiedyś dawno,wydawało mi zie,że da się to zrobić tylko dwoma rekami:O Teraz doszłam do takiej wprawy,że jedna wystarczy.Trening czyni mistrza:classic_cool:

Gość :O nigdy nie bede miala
pochwowego:O

Gość zbawienna rada
ty na nim, troche pochyblona w przod, "odslonisz" sobie wargi wieksze i pocierasz lechtaczka o niego, na dodatek wszystko kontrolujesz

heh;p dobre :) opierasz sie na głowie i nie ma problemu :) wiem bo co jakiś czas lubie chwycić pana za klejnoty w trakcie, nawet od tyłu ;p a dobry masaż sprzętu wymaga 2 rak;p trochę gimnastyki kobieto ;p