Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....................... ;c

Dlaczego mam taki orgazm . ?

Polecane posty

No witam, mój problem polega na tym , że jak facet robi mi palówke, to po chiwili tak jakby tryskam ( ale to wygląda jak siki :( ) . Tylko czuje że to nie są siki... Wogóle nie czuje przyjemności jak dochodze .. Wcześcniej miałam normalnie orgazm.. Tylko teraz takie coś się pojawiło, nie lubię tego, bo ostatnio facet mi zwrócił uwagę że ( sikam ) jak to nie są siki :/ . Dlaczego mam tak, a nie normalny orgazm ? :(

Gość xxxseksxx
dlaczego tak masz to nie wiem ale mi by to nie przeszkadzalo oby wiecej takich kobiet przynajmniej wiadomo kiedy masz orgazm :D

Gość creativeka 4325
Ale ten Twój facet dziwny-bez urazy! Mój to marzy,żebym mu tak zrobiła,żebym tak umiała... Chyba by z butów wyskoczył jak by mu się udało:) Tylko dziwne,że nie czujesz przyjemności... Hmm

Gość nienormalny?! ehhh dzieci
dziewczyno no prosze cie. To zwyczajny kobiecy wytrysk. Nie słyszałaś? nie kazda to potrafi. Wytrysk (ejakulacja) u kobiet oznacza wyrzucenie zauważalnej objętości płynu z cewki moczowej, gruczołów przycewkowych lub pochwy podczas stymulacji seksualnej, w trakcie orgazmu lub w niewielkim odstępie czasowym od niego

kobiecy wytrysk...to nie są siki więc spokojnie... dziwne że twój facet nie wie co to jest,... kobieta fontanna to marzenie kazdego faceta hetero chyba:D dziwi mnie tylko że nie odczuwasz przyjemnosci,... temu kobiecemu wytryskowi towarzyszy zazwyczaj wlasnie silny orgazm... z teg co wiem jedynie 5 % kobiet może mieć takie coś:D a chyba tylko 1% ma

No tak , tylko że ja to mam nawet przy delikatnej palcówce ... Trochę mnie to denerwuje ..

Gość creativeka 4325
Boże jak ja bym tak chciała... Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak by wyglądał mina mojego męża gdyby to u mnie zobaczył! Chyba by mnie nosił na rzęsach:) Dziewczyno nawet nie wiesz jakie masz szczęście!

Gość Jan z Lammermoru
Tym razem to znowu ja Kooźva doktur normalnie z Ciebie:classic_cool: ps nie ufam lekarzom:classic_cool:

Gość Jan z Lammermoru
To tylko dowód na to iż orgazm u kobiet nie jest wyłącznie przeżyciem czysto fizjologicznym

To mam się z tego cieszyć czy płakać ? :D

Gość
powinnaś się cieszyć , a swojemu facetowi pokaż na googlach jak jest cienias :D

Gość creativeka 4325
dokładnie pokaż mu jak to wygląda na filmach dla dorosłych... pokaż mu czego nie docenia! Chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego,że jesteś fantazją seksualną bardzo dużego odsetka płci przeciwnej:D Pozdrawiam i zazdroszczę:) PS: Obyś nigdy nie znalazła się na drodze mojego faceta hehe:D

Gość Isscander
Ejakulacja.Owszem.Tak jak wyżej przedstawiono w cytacie. [Bywa,że szczytowaniu towarzyszy delikatnie rzecz ujmując sikanie lecz to kwestia zupełnie czegoś innego.Chodziłoby bardziej o pewne kłopoty natury mechanicznej[zwieracze,partie mięśni Kegla] i pełnego pęcherza.Tu u autorki mamy jednak do czynienia normalnie z tym pierwszym. Jest jednak coś czemu wypadałoby się przyjrzeć bliżej.Po pierwsze autorka napisała,że wcześniej[tzn nie od zawsze tak miała].Pisze też,że to towarzyszy w zasadzie stymulacji określonego typu[definicja też to zakłada ale w praktyce to towarzyszy normalnym stosunkom też choć reguły nie ma]no i jeszcze jedno.Najważniejsze.Powinna mieć normalny orgazm.Przecież chodzi o jej satysfakcję.Pal licho te wytryski już nawet. Być może to paradoksalnie jakieś skrępowanie "wytryskiem"wtórnie powoduje tę anorgazmię? Jeśli to by trwało dłużej to musisz się poradzić jakiegoś specjalisty albo więcej poczytać na ten temat. No i doedukować swego faceta by nie pałał tyle zdumieniem na widok twoich reakcji co pałał porządaniem.:classic_cool:

Dziękuję wszystkim :) Na prawde pomogliście :) .. .

Gość Isscander
*Pożądaniem [miało być]:classic_cool: Kurva.Aparatura za pomocą ,której wprowadzam tekst doprowadza mnie szału.

Gość Jan z Lammermoru
PśP "ja piertolę tumoki się za roochanie biorom" Z reguły nie "biorą"co rwą i to pierwsi.