Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrttghnbmbmnbmk

szczerosc przyjaciolki?

Polecane posty

Gość wrttghnbmbmnbmk

Mam faceta od ponad 2 lat i bardzo dobra przyjaciolke. Ma dziewczyna pecha do facetow tak mowi ale przyciaga do siebie facetow dosc bogatych kupuja je stawiaja zyje jak w bajce i to jej sie podoba. Moj facet jest przystojny bo kolezanki mi mowia ze jest przystojny wiem i widze ze podoba sie innym dziewczyna ale my zareczylismy sie kochamy i swiata poza soba nie widzimy. Pracuja w tym samymm zakladzie tam tez mojego poznalam ja juz tam nie pracuje. Oni tak, Paulina caly czas mi mowi ze piotr tam z jakas rozmawial ze tu jakas sie do niego lepi. Oststnio mi powiedziala ze podobno ktos go widzial jak sie w kiblu z jakas blondynka calowal. Co chwila mi cos o nim mowi jaki to on mi nie wierny :( Nie wim czy jej wierzyc. Rozmawialam o tym z moja siostra i powiedzial mi ze moze poprostu moj skarb sie jej podoba a ze nie jest w jej wymaganiach finansowych to poprostu chce popsuc szczesliwy zwiazek mi :( jak myslicie moze byc to prawda? kiedy mowie o tym mojemu jest zly ze je slucham juz jej raz cos powiedzial przy paru osobach ze ma przestac ploty mi opowiadac ale ona nie przestala :( nie wiem komu wierzyc

Gość porzeczka i winogrona
mysle ,ze jest zazdrosna i chce cos popsuc miedzy wami. Nie wierz jej i nie sluchaj . Kobiety maja intuicje ,jesli faktycznie jest niewierny to wyczujesz to . Niektore osoby z zazdrosci lubia mieszac. Zaufaj swojemu instynktowi i swoim odczuciom .

Gość tez mam koleżankę Paulinę
i chłopaka Piotrka :classic_cool:

Gość wrttghnbmbmnbmk
juz czasmi nie mam sil jej sluchac bo to tylko nerwy i pozniej klotnie :( mysle ze wyczulabym a nie zmienil sie zawsze dzwoni mowi ze kocha tak bylood poczatku naszej znajomosci i tak jest nadal. wiec tez mysle ze to ona jest nie szczera :( a piotrki to fajne chlopaki no nie? :)

Gość frania do kochania
koleżanka kręci. Jeśli nie ma w tym swojego biznesu, to byłabyś jej w stanie uwierzyć, że jest tak lojalna i bezinteresownie informuje cię o jego wybrykach. Nie daj się. Jeśli jemu nic nie udowodniłaś, i nie masz sygnałów wprost od swojego faceta to olej gadanie koleżanki. Proponuję Ci bycie stanowczą i wyśmianie jej podejrzeń i gadania. Jak masz coś do faceta to załatw to od razu i tylko z nim.