Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmma*

Wózek Tako Fast Rider

Polecane posty

Gość Mammmmma*

Mam pytanie. Zamierzam kupić ten wózek - używany. Wyczytałam na jakimś forum, że podobno można gondolę i spacerówkę montować dowolnie do kierunku jazdy. Czy to prawda? Wiem że rączka jest przekładana, więc zdziwiłam się że można dodatkowo wykonać to co napisałam powyżej. I jeszcze mam pytanie, czy faktycznie ten wózek prowadzi się równie komfortowo w obie strony, gdy przełożymy rączkę, bo czytałam już różne opinie.

Gość Mammmmma*
up

Gość Mammmmma*
Nie ma tu żadnej mamy która miała taki wózek?

Gość Ania futrzanka
a sory nie doczytalam raczka jest przekladana wiec w tej sytuacji nie wiem bo nie mialam tego wozka a nie mozesz nalezc na tablica.pl np uzywany i zapytac jakiejs mamy?

Gość Margolinkaaa
Ja polecam, espiro atlantic też mozna tanio kupić używany.

Gość Mammmmma*
Margolanka - może i tak, ale akurat taki wózek jest w pobliżu mojej miejscowości do kupienia, stąd właśnie o ten pytam, a na foto wygląda całkiem fajnie.

Gość Mammmmma*
Anka - nie znam tej stronki, zaraz tam wejdę. Ale mimo to, proszę tu o opinie, jeśli ktoś taki wózek mial.

Gość Mammmmma*
Na tej stronce widzę oferują sprzedaż wózków. Nie będę tam pytała o opinię, bo wiadomo że każdy kto chce sprzedać wózek, to będzie mi o nim pisał w samych superlatywach.

Gość Ania futrzanka
pytanie nic nie kosztuje jak zapytasz kogos kto ten wózek sprzedaje to napewno ci udzieli odpowiedzi a kupowac go nie musisz

Gość Ania futrzanka
a pozatym twoje pytanie brzmi czy gondole/spacerowke mozna montowanie dowolnie do kierunku jazdy? wiec ktos udzieli ci odpowiedzi tak lub nie i tyle ci chyba wystarczy bo przeciez i tak jestes zdecydowana na ten wózek a tak szczerze to co to za roznica skoro wozek ma przekladana raczke?

Gość Mammmmma*
A tu masz rację akurat. Ja nie doprecyzowałam, mi chodziło o to, że jak zapytam czy po przełożeniu rączki dobrze się ją prowadzi, to odpiszą że tak, ale co do reszty to masz rację.