Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa23

badania krwi i moczu w ciąży... po co??

Polecane posty

Gość Kasiaa23

jutro mam isc na takie wlasnie badania. krwi moczu i czegos jeszcze ale nie moge sie doczytac... po co to?? co lekaz bedzie mógl stwierdzic po analizie wyników???

Gość efhnbad
czy nie masz anemii i infekcji w ukladzie moczowym

nie no po nic, lekarz nie ma co robić ze skierowaniami i tak nas kieruje wszędzie byle tylko czas zająć Ty poważnie pytasz?

Gość Kasiaa23
asia.. - moze z toba nie mial co robic i cie tak kierowal wszedzie... skoro tak myslisz .. bo ja to wiem ze to do sprawdzenia czy wszystko jest ok ale chodzilo mi o konkrety co po takim badaniu mozna sie dowiedziec bo pierwszy raz jestem w ciazy i dokladnie nie wiem. reszcie dziewczyn dziekuje za odp

Gość junn
autorko jeszcze coś -gdy dostaniesz wyniki to sama ich nie interpretuj bo od interpretacji jest lekarz, który się na tym zna i wie jakie parametry są ze sobą powiązane. to tak na wypadek gdybyś panikowała potem że coś wyszło za niskie albo za wysokie. :)

no dobra, bo troszeczkę mnie to rozbawiło sprawdza twój stan zdrowia kochana, w każdym calu

Gość Kasiaa23
nie no sama nie mam zamiaru ich interpretowac bo w koncu sie na tym nie znam i pewnie by tak bylo ze cos by sie z normami nie zgadzalo to panika i zgrzyt zebów... mam nadzieje tylko ze wszystko bedzie dobrze...