Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiszny student ;)

Chcę reaktywować partie kobiet

Polecane posty

Gość śmiszny student ;)

,gramatycznie jesteśmy bez zarzutu Polska nie jest menczyzną i za cholere nie bendzie !! (mamy wiendz baze) ,kfestjom nadbódowy zajmom siem intelektułalne tuzy Manuela Gretkowska i Antoni Macierewicz (posłórzylem siem wtym wyborze klóczem Siergieja Eisensteina-wyobraznia jezd ważniejsza od wiedzy )kontakty z mediami (w tym opłaty za media)to zadanie dla Gabriela Janowskiego sfego czasu całował po rękach kobiety i mężczyzn obce som mu wiendz wszelkie przesondy .Komponujonc gabinet cieni liczylem na propozycje kafetarian.pomozecie ? :)

Gość śmiszny student ;)
Gdyby mnie dziś zapytano o naszom partie ,nasze plany , mażenia i moce stony odparłbym że nasza siła tkfi w niezzrażaniu sięm dotych czasowymi wynikami ,prenzna praca u podstaw i w terenie która da nam w natchodzoncych wyborach „rząd dusz tak bendziemy czarnym koniem nadchodzoncych wyboruff -może mnie pan zacytować.:)

Gość śmiszny student ;)
nooo pomozecie ...???!! :)

Gość śmiszny student ;)
zawzienci jestscie i zapiekli a tu Polske idzie o Matke naszom !rodzicelke

Gość śmiszny student ;)
PK to jest potęga, PK najlepsi są! PK trzeba szanować! PK kochani są! lalalalalalala lalalalalalal! ............song wyborczy :)

Gość heheh, fajnie
Pk jeszcze istnieje, nie trzeba jej reaktywować:P

Gość śmiszny student ;)
Pszy poparciu 0,28% w skali kraju jej do tych czasowe izdnienie ropatróje w kategoryjach o charakterze egzystencjalno-duchowym ,a mnie siem maży szroka nawa ! cała ta lawa, Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa ! Divide et impera!Wygramy z mojom pomocom ,to pewne:)

Gość Manuela :)
Dziekuje mój przyszły Prime(minister) ale jako gluwnej ideo-loszce nalerzy mnie siem kilka słuf wprowadzenia...Nasza partia powstawala etapami chodź osobiscie bliszsza jezd mi okreslenie fala .W pierwszej fali sfoistym dżenezis ,hcon nie chconc zauwarzylam ze kraj nasz bezładem leży i pustkowiem: ciemność była nad powierzchnią bezmiaru wód, a patrjarchat wsciekle siem pano-szy. Tak wienc zaczyn w mojej glowie za kiełkował ,zrodziła siem myśl ,pierwsza fala jako ze do mnie tylko ograniczona nosi mjano- spirtułalej-wave of spiritual (złośliwi twierdzom że nigdy poza tem okres nasza partya nie wyszla ,zecz jasna błodzom i klamiom)Ta sama chała-stra twiedzi ze nienawidze meczyzn ,to apsurt ! koham menczyzn jesli tylko znajom swoje miejzce ,nie morze byc jednak tak rze 85% kobiet z doprze znanych mi srodwisk wiejskich i wielodzietych ani razu nie skorzystalo w ubieglym roku z usłuk profesjonalnej Mani-kurzystki(nie ma lepszej od Mani) ,99% nie korzsta z dobrodzijstw cywilazacji jak coc by som sfobodny dostem do tipsów (o pircingu intymnym nie wspominajonc)tak dalej byc nie moglo ! Druga fala to okres eks-pansji tj.naporu-buży i krzepniciaa (storm tide congealed)

Gość Manuela :)
muszem uciekac pozniej dokoncze :)