Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosądziiiicieee

Co sadzicie o rudych dziewczynach?

Polecane posty

Gość cosądziiiicieee

Byłam dziś rano na mieście z moją naturalnie ruda i piegowatą kolezanką, i w pewnej chwili ona pokazała na 2 pofarbowane na rudo dziewczyny które przechodzily niedaleko i powiedziała "Co to za gówniana moda jest?!" i zaraz dodała "Dlaczego one udają mnie? teraz głupia moda żeby sie farbowac na rudo a jak byłam dzieckiem to mi dokuczały takie sucze. zresztą trzeba być sobą, a nie udawać kogos kim sie nie jest, np. udawac sie jest rudzielcem, ja nie udaje jakiejś blondynki czy czegoś". :D zainspirowało mnie to do załozenia tego tematu. Co sadzicie o rudych włosach? :)

Będę chciała to sobie i na niebiesko pofarbuje a co o tym sądzi zimorodek będę mieć w dupie:P Ja nigdy nikogo nie dyskryminowałam ze względu na włosy czy wgle jakąś cechę wyglądu. Niektóre odcienie rudego bardzo mi się podobają i sama zamierzam troszkę zmienić własny kolor (mam ciemny blond, wpadający nieco w rudy). Kolor włosów to kolor włosów. Może bardziej komuś pasować, może mniej. Jakiś teorii szczególnych na ten temat nie mam.

Gość wielki zły wilk
Ładna, naturalnie ruda dziewczyna to niemal oksymoron, może ze 2 razy w życiu taką widziałem. Niestety większość nie jest zbyt ładna że tak się eufemistycznie wyrażę.

Ostatnio w autobusie widziałem śliczną rudą dziewczynę . Przez całą drogę się uśmiechaliśmy do siebie i żałuje , że nie podszedłem do niej . Jednak miałem pod górkę bo musiałbym się przebijać przez tabuny starszych Pań . Jednak ona była wspaniała . Nie była piękna . Tak to nie była zwyczajnie ładna jednak zrobiła na mnie dużo większe wrażenie niż niektóre ładniejsze dziewczyny . A więc biorąc pod uwagę moje to doświadczenie jestem do rudych nastawiony pozytywnie :)

Naturalnie ruda i piękna kobieta oczywiście że jest ciężka do znalezienia gdyż w naszym kraju mało ogólnie rudych panien, gdyby było ich więcej to i wiecej było by takich po przejściu obok których nie potrafiłbyś się wysłowić :D

Gość Rude jest wredne!!!
W życiu nie chciałbym mieć rudej żony! Ale prawda jest taka, że 99% rudzielców, to rudzielce farbowane, a kobiety które farbują kłaki na rudo, zawsze mają temperament, oj mają :-) Dlatego nadają się na kochanki, ale nie na żony :-).

Gość kokosch
to samo co o tych z innymi kolorami włosów:o czyli jak jest ogólnie ładna to fajnie a jak nie jest to niefajnie:P kolor wlosów jak dla mnie nie ma zbytniego znaczenia, jedyne co mi sie w tym zakresie nie podoba to farbowanie u młodych dziewczyn🖐️

Gość wielki zły wilk
Trochę Pavlo racji masz, u nas naturalnie rudych ludzi jest może 1 na 100, tak więc trudno zebrać reprezentacyjną grupę do oceny. Niemniej... generalnie w przeciętnej grupie "normalnych" kobiet w mojej ocenie jest 20-30% ładnych 50% przeciętnych i 20-30% mniej lub bardziej brzydkich. Natomiast rude kobiety które czasem widuję w większości są brzydkie, jest trochę łapiących się na przeciętność, ale ładnych to jak wspominałem ze 2 może 3 w życiu widziałem 🖐️

Gość Rude jest wredne!!!
"My tu rozprawiamy"? Chyba rozprawiasz, nie wypowiadaj się za innych, pedale.

Gość Rude jest wredne!!!
Ja nie jestem rudy.

Gość Rude jest wredne!!!
Poszukaj zatem Beliara, on lubi chłopców tej samej płci :-). I jest czuły, ma miękkie dłonie i goli miejsca intymne. Polubicie się :-).

Gość Twój R
Najwiecej rudych a krajach beneluxu kto was tu trzyma ?

Gość jnb pomarańcza
Rudzielce wolniej łysieją i siwieją, w dodatku mają delikatną skórę i są bardziej wrażliwe na pieszczoty ;

Gość jnb gruszka
Rude mają delikatną skórę, dlatego szybciej się marszczą.

Gość Twój R
ale Holenderki sa faskudne

Gość crack
czerwona farba na włosach sugeruje kretynizm

Gość jestem naturalnie ruda
ale na głowie przefarbowałam się na blondynkę zdziwienie facetów bezcenne :classic_cool:

Gość jnb pomarańcza
I opalają się na różowo :D

Gość jnb gruszka
I umierają na raka skóry :-(.

Gość O szit najgorsze
Są rude przefarbowane na blond

Gość Twój R
Najgorsze są te przefarbowane na czarno. Same ździry!