Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 piątą kolumnę tj wyznawców jarosłwa i inne osoby z zespołem macierewicza?? mowie tylko do tych co mnei wyzywają od najgorszych, szczególnie po jednorazowymi pomaranczowymi nickami:D tylko dlatego że nie modle sie co rano i co wieczór do fotografi Jarosława Zawsze Dziewicy ... wystarczy by mnie wyzywać?:D i nielubić?:( ogarnął mnie smutek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krochali idiotka :D Napisano Kwiecień 18, 2012 ty a ta laska cię rzuciła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurwiszonnnnn Napisano Kwiecień 18, 2012 bo zarywasz do królowej PŚP chyba nie wiesz że ona musi pozostać kafeteryjną dziewicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakalaken85 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Prawda jest taka, że jesz za dużo chrupków orzechowych BINGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziunid75be 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Ja cie kosiam=& Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polly84 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 A ja chciałabym Ci rzec, iż Cię darzę sympatią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hare hare Napisano Kwiecień 18, 2012 to z powodu rażącej głupoty, a nie braku modlitwy jak zwykle do rzeczywistości dorabiasz ideologię bazującą na własnych urojeniach głupi pełowski cepie :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakalaken85 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 I wykąp sie wreszcie!!! śmierdzisz jak stary byk!! dorośnij wreszcie i upierz gacie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 o wlasnie taki hare hare , dzieki że się zjawileś...wlaśnie potrzebowałem jakiegoś przykładu i oto jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Kotleta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 a możliwe że hare hare to kobieta...bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 18, 2012 o tam, ja moze raz wyzwałam , ale ogolnie Cie lubie boś inteligentny i zabawny... szkoda,że nie glosujesz na PIS :( ale cóz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 glosowalem na pis, pozniej na PO, pozniej na nic bo PO przez 4 lata gowno robilo a pis tylko o smolensku nawijał...a teraz nie wiem na kogo i czy w ogóle będę głosował na 99% nie na pis:D no chyba że jarka oddspawają od fotela prezesa ...ale to nierealne bo to on a nie pis ma 30% poparciaa dzięki dogadnaiu się i pogodzeniu z rydzykiem i z wlascicielem gazety polskiej... i jakby jarek odszedl z pis i zalozyl a raczej reaktywował porozumienie centrum to by PC mialo ok 30% poparcia a pis tyle co polska jest najwazniejsza ewentualnie ok 5 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Kwiecień 18, 2012 Jarek jest super :) taki wyrazisty jak kluczowe projekty z kafe, chociaz wszyscy twierdzą że nawiedzony :( jakby odszedł z pis to juz by nie bylo to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysta lowa lowaa Napisano Kwiecień 18, 2012 głąbów nikt nigdy nie lubi, zwłaszcza takich pasztetów haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 zaraz opowiem wam zajebistą historię...wlasnie wrocilem do domu i pierwsze co to pędem na kafe...czekajcie zara będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 a mi wisisz jako nać pietruszki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i gdzie ta zajebista historia? Napisano Kwiecień 18, 2012 czekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boombastikk Napisano Kwiecień 18, 2012 historia tego przychlasta nikogo nie obchodzi, niech spierdala do mamuni na kolacje!:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gejom nerwowo zadrgały ogonki. Napisano Kwiecień 18, 2012 Ze zdumieniem publicyści „Gazety Wyborczej komentowali zrobiony na zlecenie „GW sondaż. Na pytanie, czy przyczyny katastrofy zostały wyjaśnione, 34 proc pytanych odpowiedziało, że nie i nie będą, dopóki Rosjanie nie przekażą nam wraku i czarnych skrzynek. 32 proc. uznało, że rosyjskie władze do spółki z polskimi ukrywają prawdę. 25 proc. że polskie władze niewystarczająco starają się, by wyjaśnić przyczyny katastrofy. 16 proc. wierzy, że najważniejsze fakty ujawnił raport Millera. 18 proc. uważa, że w Smoleńsku doszło do zamachu. Jak to? Nawoływanie do polsko-rosyjskiej przyjaźni nic nie dało? Apele o zapalenie świeczek na grobach żołnierzy Armii Czerwonej przeszły bez echa? Po raz kolejny obudziły się „demony polskiego patriotyzmu? Twierdzące odpowiedzi na te pytania wprawiły mainstreamowych publicystów w popłoch, o czym świadczą ich komentarze, w których pod warstewką kpin lub mentorskiego tonu kryje się przerażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gejom nerwowo zadrgały ogonki. Napisano Kwiecień 18, 2012 Kompletna "putinizacja", połączona z likwidacją państwa polskiego i jego instytucji, osiągnęły poziom niewiarygodny, i tylko "dzięki" mediom "głównego nurtu", ludzie są na tyle zidiocieli, iż nie widzą jak są krzywdzeni. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, natomiast każdy ma wpływ na własne moralne wybory, i choć wiem, jak mało kogo tego typu rzeczy dziś obchodzą, zachęcam do walki o "Waszą i Naszą Wolność" ludzie. To nie jest kwestia światopoglądu, to jest sprawa przynależności do jakiegoś kręgu cywilizacyjno - kulturowego, a stawianie siebie poza nawiasem kultury łacińskiej, skazuje na zniewolenie i życie pod ruskim butem. Pod jarzmem poprawnościowo bolszewickiego terroru, pod władzą renegatów, degeneratów i zboczeńców. Bez przeszłości, a co za tym idzie, bez przyszłości. Ten kto nie upomina się o swoją wolność, nie zasłużył na nią... Terroryzujące Polskę bezpieczniackie kliki cioć, wujków, dziadków, siostrzenic i znajomych stalinowskiego „królika, teraz rozbestwiają się prowadzeni przez Donalda i Analfabetę z Budy. Różne obrzydliwe osobniki, pokazują nam swoją arogancję w ekranie telawizji, zdegenerowane wywłoki pseudo kultury jak Jackowska, czy ten cwel Tymański, pewnie i bezczelnie zwalczają Polskę i polskość. Wiara jest opluwana przez pijanych półgłówków, a państwo nie tylko nie reaguje, ono wręcz aktywnie wspiera te hordy barbarzyńców! Takie państwo występuje przeciwko swym obywatelom i tym samym traci legitymację legalności. Nie bójmy się o tym mówić publicznie. Wolność słowa jest nam nadana i jest prawem niezbywalnym. Nie prosimy, a ŻĄDAMY respektowania tego prawa. Domagamy się wielu innych działań, które w skrócie można nazwać PRAWDZIWĄ restytucją państwa polskiego. I w tych zamierzeniach ustawać nie będziemy. Obecne procesy nasilają się, a powodów do wyjścia na ulice jest z jednej strony dziesiątki bo państwo de facto nie istnieje, z drugiej strony ten powód jest jeden: Chcemy Polski Wolnej i Niepodległej! Na pewno WyTrwamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Kwiecień 18, 2012 http://ukrytawladza.wordpress.com/2012/01/12/narodowa-ulotka-z-okresu-zaborow/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach