Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nienowoczesna

czy jest tu kobieta, która nie nosi stringów?

Polecane posty

Gość kobieta nienowoczesna

przyznaję próbowałam, mój tyłek jest zwyczajnych gabarytów, nie za mały, nie za duży, w sam raz i nie jest to tylko moja opinia, zeby była jasność :) stringi przeróżne, zaznaczam, ze nie takie z rynku, ale normalna, w miare ekskluzywna bielizna....i naprawdę nie mogę ich nosić, cały czas mam nieprzyjemne uczucie, ze coś mi w rowie siedzi i przeszkadza mi to okrutnie!!!! ale większosć jest zachwycona, czy znajda się tu kobiety anty stringowe? :)

Gość Farmerka z Doliny Nidy
Wiesz co, miałam tak samo. Kupiłam kilka razy porządne stringi i za każdym razem jak je zakładałam to tak jak Ty czułam , że coś mi w rowie siedzi i uwiera. W kończu mówię do swojego chłopa: ej Ty zobacz co mi tam w rowie siedzi. Wypięłam się, on się nachylił i..... to coś uciekło! Od tego czasu chodzę w stringach i jest o.k.

Gość Farmerka z Doliny Nidy
Stringi z dłuższą nogawką noszę.

Gość ????? O co ci chodzi/
A kto je w ogole nosi? Gdzie ty widziałs w "ekskluzywnym " sklepie stringi? Na bazarze chyba. Taandeta!

Gość weraaaaa
Ja lubię chociąż wiadomo że sznureczek czasami przeszkadza no ale czego się nie robi dla panów:) Pod sukienke czy obcisłe jeansy latem można nie zakładać nic:)

Gość Oenah
Też nie lubię stringow :P A pod obcisłe rzeczy zakładam majtki bezszwowe - co prawda takie naprawdę dobre kosztują sporo, no ale co tam :P jak na mój gust sprawdzają się lepiej niż stringi nawet ;)

Gość bzdura jak ta kura
moze za małe kupujesz, jak rozmiar jest dobry to nic nie uwiera

Gość Oenah
" Pod sukienke czy obcisłe jeansy latem można nie zakładać nic " A zima nie? Sugerujesz, ze ten paseczek materiału ma takie właściwości grzewcze czy sznureczek między posladkami? :D

Gość wesola i szczesliwa
ja stringow totalnie nie znosze...mam kilka par, ale to jeszcze z metkami leza, dostawalam je na urodziny i takie tam okazje, ale nie zakladam i nie zaloze...sa niewygodne i niehigieniczne...Pasek caly czas obciera sie o tylek i przenosi bakterie...fuuu.poza tym mysle ze kawalek sznurka w kobiecym tylku jest nieelegancki.

Gość Oenah
"moze za małe kupujesz, jak rozmiar jest dobry to nic nie uwiera" Uwierą, uwiera. Nie każdy ma pośladki z drewna :P (właściwie to może też nawet nie o sama wrażliwość "tam" tylko chodzi - japonek też nie znoszę, bo mnie ten pasek między palcami irytuje - więc może to ogólna większa wrażliwość na takie bodźce?)

Ja. I też różnego rodzaju próbowałam, no po prostu nie zdzierżę ich :D Jedyne które ewentualnie ujdą to takie bardziej zabudowane ala bokserki, jednak to i tak w wyjątkowej sytuacji. I fakt, pod obcisłe rzeczy lepiej bezszwowe:) Przynajmniej dla mnie

Gość jak seks z pełnym pęcherzem
ja jestem antystringowa :-D w ogóle beznadzieja te stringi! Mam kilak wypasionych ekskluzywnych,ale zakładam je tylko po to, by po 5 min. on je ściągnął. Do tego się nadają i do niczego innego

Gość Farmerka z Doliny NIdy
A seks z pełnym pęcherzem lubisz czy nie? Nie stringi tylko seks.

Bezszwowe ja mam takie w stylu bokserek. Ale ogólnie lubię bokserki a one właśnie zwykle się nie odznaczają (a niesamowicie obcisłych rzeczy z delikatnego materiału nie noszę raczej). Też nie lubię japonek, mnie nawet wkurzają bluzki asymetryczne, jak na jednym ramieniu coś czuję a na drugim nie. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale dziwnie mi jakoś:P

Gość Oenah
Bluszcztk, można kupić takie, które się nie odciskaja. Mam też dwie pary jedwabnych (jedwab z czymś tam) które tak jakby spływają z pośladków - nawet ich nie czuć przez cienka tkanine, nie tylko nie widać. Można znaleźć sporo takiej bielizny, tylko niestety markowej, a więc dość drogiej.

Gość jak seks z pełnym pęcherzem
ju z się wypowiedziałam w tamtym topiku, ze to nierealne

Gość Farmerka z Doliny NIdy
z pęcherzem ...daj linka do tego tematu

Gość co racja to racjaa
mam ich kilka w posiadaniu te z cienkim paseczkiem i tez z troche grubszym i jak dla mnie wszystkie sa niewygodne jak cholera, po takim dniu w stringach az mnie tylek boli od tego cholerstwa

Gość o rany ale zbiegowisko moherow
ok rozumiem ze moga byc niewygodne dla was ale jak slucham jakichs bredni ze powoduja stany zapalne pecherza czy inne to brednie rodem ze sredniowiecza!!! po pierwsze trzeba umiec sobie dobrac dobry rozmiar to wtedy nic nie ciśnie! ale jak wy na wasze d**y xxl kupujecie rozmiar xs to nie ma sie dziwic ze was w rowie ciśnie!nosze stringi czesto i nie mam zadnych infekcji wiec troche sie duczcie bo normalnie przebijacie mohery ze straganu.

Gość Rolnik z Doliny Nidy
Moja krowa też nie chciała nosić stringów, ale nie ustąpiłem i dostałem racicą w klejnoty :(

Gość jedwabiste_blond
Nie noszę stringów, bo raz, że są niewygodne, a dwa moim zdaniem wyglądają wulgarnie jakoś :O A mam ładną pupę. Mimo to wolę takie majteczki z koronką opinającą pośladki, lubię tez tzw. damskie bokserki :) Stringi to juz chyba na wypadek koniczności, jak np mam białe spodenki przez które normalne majty by sie odznaczały :P :D :)

Gość Alicja_23
Nigdy nie założyłam dziadostwa i nie założę. Niewygodne, nieestetyczne i niezdrowe. Nie ma jak bawełniane figi, a na wieczór koronkowe damskie bokserki ;) A nie cała d... na wierzchu :o

Gość Alicja_23
@ jedwabiste_blond Do białych ciuchów nosi się bieliznę cielistą :)