czarnykwiat44 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam. tak jak w temacie szukam osoby chcącej studiować stomatologię na Ukrainie. Razem byłoby raźniej załatwiać wszelkie formalności i się wspierać. ps. podszyłam się pod pseudonim mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnykwiat44 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 sory za tą stopkę ale tak jak pisałam -podszyłam się pod pseudonim mamy nie chciałam zakładać nowego konta ..........a mamcia się udziela jak widać w odchudzaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdesperowana Domowa Źonka Napisano Kwiecień 19, 2012 a do której częśći UK jedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnykwiat44 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 cześć- jak się nie dostane gdziekolwiek w Polsce to do Tarnopola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaftanik niebieski Napisano Kwiecień 20, 2012 jedz do Lwowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdesperowana Domowa Źonka Napisano Kwiecień 20, 2012 No lwów fajne i duże miasto do tego blisko polski. ale jeśli wolisz mniejsze miasta to tarnopol też może być.tylko musisz się nauczyć cyrylicy to podstawa gdyż bez tego nie przeczytasz nic na studiach jak i w mieście. a tak polecam ukrainę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werusia ze L. Napisano Kwiecień 22, 2012 we lwowie na uniwerku medycznym sa studia w j. angielskim dla cudzoziemcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BIZONICA 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 a potem trzeba zrobić nostryfikację ;] tak mi sie cos obiło o uszy, a to bardzo drogie. pomyslalas o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nostryfikacje pewni i tak tans Napisano Kwiecień 23, 2012 tansza niz studia w uk np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnykwiat44 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 dziękuję za odzew i dobre rady- ja to wszystko wiem - szukam osoby która też myśli o studiach we Lwowie lub Tarnopolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieloona_herbata 0 Napisano Lipiec 13, 2012 Witam, ja od tego roku wybieram się na studia do Lwowa. Myślę o stomatologii...Przeszukałam pełno forów i wreszcie trafiłam na kogoś, kto ma taki sam pomysł na kolejne 5lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika.na Napisano Lipiec 22, 2012 Witam! W tym roku wybieram się na studia stomatologiczne we Lwowie (w języku angielskim). Egzamin mam wyznaczony na 20.08 Jestem zainteresowana wszelkimi informacjami dotyczącymi przebiegu tego egzaminu. Interesuje mnie też nawiązanie kontaktu z osobami które w tym roku wybierają się na studia we Lwowie. Mój e-mail : weronika.na@gmail.com Moje gg: 43986640 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach