Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze oo pomoc

Warszawa: ktore hospicjum najlepsze? ;(

Polecane posty

Gość prosze oo pomoc

Uprzejmie proszę o pomoc osoby które mają zdanie na ten temat. Chodzi o to które jets NAJLEPSZE hospicjum w Warszawie? Znam hospicja w Warszawie ale chodzi o to której est najlepsze.. Jeśli mam tam oddać jedną z najbliższych mi osób... Pozdrawiam serdecznie

Gość chodź ze mną tam...
na Bednarskiej, Krakowskie Przedmieście, Caritas, sa tam dobre warunki

Gość prosze oo pomoc
Właśnie zastanawiamy się nad Krakowskim Przedm. Znasz kogos kto zostal tam oddany i jakie są tam warunki?

Gość chodź ze mną tam...
po prostu znam to miejsce, bo je odwiedzałam jako wolontariusz, chorzy mają naprawdę dobre warunki

Gość gfjhjkhjk
a czemu nie moze byc z wami w domu?

Gość chodź ze mną tam...
możesz tam zadzwonić i zobaczyć przedtem to miejsce, sama zdecydujesz

Gość prosze oo pomoc
nie moze byc z nami bo to stare śmierdzące pruchło a nam sie wkrótce małe bobo urodzi

Gość vio 02589
gfjhjkhjk a czemu nie moze byc z wami w domu? a dlaczego ma być w domu?

Gość prosze oo pomoc
no wlasnie po co ma zabierac pokoj i swieze powietrze, mam kase, wole placic 600zł niz trzymac ją w domu

Gość gfjhjkhjk
ty tez bedziesz keidys stara i smierdząca, nie wiem jak mozna osobe z rodziny dac do obcych ludzi... a potem każą rodzic dzieci bo dzieci sie toba zajma na starosc... taaaaa

Gość prosze oo pomoc
NIEPOTRZEBUJE PODSZYWANIA SIE POD MOJ LOGIN teściowa mojej mamy. w ciagu 3 tygodni jego (męża mojej mamy) mama zemdlala - lekarz mowi alzhaimer ale jego mama po paru dniach zemdlała znow, lekarz mowi ze za szybko to postepuje jak na alhaimera... * okazalo sie ze zemdlała i to GUZ MOZGU... zajął całą półkulę.. jest w śpiączce cały czas. od 2 tygodni (3 tygodnie temu zemdlała pierwszy raz, a od 2 tyg juz w spiaczce) lekarze wczoraj wpoeidzieli ze musżą podjąć decyzję do ktorego hospicjum bo NIE OBUDZI SIE ZE SPIACZKI ALBO UMRZE JAK SIE OBUDZI - ZE NIE MA NADZIEI JUŻ. cały czas śpiączka. i nie mogą już jej trzymać w szpitalu. kobieta byla naprawde silna, zdrowa, wesola, sprytna.. i w ciagu 3 tygodni zrobilo sie to z Nią... mąż mamy jest w szoku. ta teściowa nie ma nikogo w polsce. nikogo. DLATEGO HOSPICJUM. nie prosilam o pytania a o POMOC ktore wybrac. __________________________________________ a te na ursynowie ?? slyszeliscie cos o nim?

Gość prosze oo pomoc
ja nie proszę o dyskusję na ten temat. kobiea jest w śpiączce - nie obudzi się już albo jak się obudzi to umrze - tak wpoeidzieli lekarze. guz mozgu zajął całą półkulę - nie opłaca się operować, w niczym to nei pomoze. nie oceniam ludzi ktorzy oddaja bliskich do hospicjum - mialam zawsze negatywne zdanie ale teraz kiedy spotkało to moją rodzinę widzę że są wyjątki. kiedy osoba mruga, daje znaki zycia jest ok.. dlaczego by oddawac. ale kiedy jest w szpiaczce i nie pomoze juz jej nic i nie ma nadizei... po konsultacjach z wieloma lekarzami - to nic jak posluchac lekarzy

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
jak czytam te bzdury że " ty też będziesz kiedyś stara", "jak można oddać bliską osobę " to mi się rzygać chce! Nie macie nawet bladego pojęcia jak to jest zajmować się taką osobą, w dodatku pracując kiedy taka osoba potrzebuje opieki 24 godz na dobę. Człowiek w pewnym momencie wysiada fizycznie i psychicznie. Więc może pomyślcie zanim pieprzniecie taką głupotę.

Gość prosze oo pomoc
proszę o pomoc które najlepsze dla nieprzytomnej 63 letniej kobiety z guzem mozgu? nie obudzi sie.. a jak sie obudzi (nie wiadomo kiedy) to skonczy sie to smiercia ...

Gość mądralla
jest taka strona ze spisem hospicjów w Warszawie. Poszukaj, nietrudno znalezc, tylko nie pamiętam adresu. Dom opieki w Łomiankach , tam ludzie leżą po wylewie. Ale to nie hospicjum

Gość ilona

jakieś prywatne pewnie najlepsze