Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migota175

Chcecie mieć dzieci??w jakim wieku??

Polecane posty

Gość migota175

Hej dziewczyny mam pytanie czy to źle ze mam 22 lata jestem 8 miesiecy po slubie i nie chce mieć narazie dzieci tzn do puki nie skończe studiów przynajmniej licencjat czyli jeszcze rok. Poza tym chce się troche jakby to powiedzieć ''dorobić'' chodzi mi o ładny dom samochód itp.??Denerwuje się okropnie gdy za kazdym razem gdy spotykam się z kims z rodziny lub znajomych dopytują się kiedy ciąża tak jak by to było obowiązkowe zaraz po ślubie. Powiedzcie mi czy wy też tak miałyście po ślubie??

Gość Sponsor...............
Chciałbym mieć córkę . Najlepiej w wieku 17..21lat. Oczywiście adoptowaną

ja bym chciala na pewno przed 30stka jeszcze :) a znajomymi i rodzina autorko sie nie przejmuj ;) to twoja decyzja ma byc nie innych, a slub wcale nie znaczy ze masz zaraz po starac sie o brzdaca :D

Gość powiem i ja ......
to jest wyłącznie Twoja i Twojego męża sprawa kiedy będziecie mieć dzieci i czy w ogóle zdecyduje się na nie....rodziną się nie przejmuj...to Twoje życie i masz prawo o nim sama decydować

Gość No. .i. .co. :)
Ja nie chcę mieć wcale. Ewentualnie adoptowane w przyszłości. Nie chcę znosić tego bólu podczas porodu. No chyba że akurat wpadne no to już trudno. Mój chłopak chcę mieć 3 dzieci ale ja nie więc pewnie w przyszłości się nie dogadamy...

Gość żadnych dzieciiii
męza akurat mam, ale zamierzam się go pozbyć

Gość nienawidzimy dzieci
Nie chce miec meza, nie chce miec dzieci i nie bede miec.mam stalego partnera od 8 lat, dzieci nie bedzie w naszym zyciu, ani zadnego slubu tez nie :)My dzieci baardzo nielubimy wiec w nasze rece dziekco to katastrofalna pomylka :)

Gość W KROKU LUZU BRAK
róbta dzieci bo coraz mniej niewolników w kraju i europie!

Gość Koleś123
ja i moja dziewczyna nie chcemy mieć dzieci dlatego stosujemy jedyny pewny w 100% środek antykoncepcyjny czyli środek d u p y

Gość hjkl,.
ja juz mam dziecko, po porodzie pwoeidzialam nigdy wiecej. Minelo 8 lat i zapragnelam znowu miec dziecko ale juz jestem za stara:( po 30

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Ja z żoną zdecydowaliśmy się na dziecko dopiero 5 lat po ślubie. Dzisiaj uważamy że to nie była dobra decyzja. Ale każdy ma własne zdanie na ten temat i niech robi jak chce.

Gość nienawidzimy dzieci
hiuyiuuyfytuytfku " ,nie jestes sam z takimi myslami, identycznie mowi i mysli moja najlepsza przyjaciolka, rowniez zalują ze zdecydowali sie na dziecko kilka lat temu i jakby mogli zdecydowanie nie podjeliby sie trudu macierzynstwa :)a widze jaki z nich wrak psychiczny , to wszystko przez ich dzieciaka okropnego

Gość vio 02589
chyba nie chcę, to nie dla mnie, wolę psy

Gość zapyziałka 290
ja juz mam dziecko, po porodzie pwoeidzialam nigdy wiecej. Minelo 8 lat i zapragnelam znowu miec dziecko ale juz jestem za stara po 30 ha dobre, a nie wiesz, że dzisiaj po 30 wiele kobiet rodzi zdrowe dzieci?

Gość W KROKU LUZU BRAK
żadnych dzieciiii zabij męża! po co ci on? a i puść się z kubusiem!

Gość aerth
moze i rodza ja wole nie ryzykowac:(

Gość ..mimi..
aerth a z jakiej ty epoki sie urwalas ?:) wiekszosc kobiet teraz rodzi po 30

Gość aerth
znajoma urodzila chore dziecko. Ja mam 34 lata wiec to jzu niestety nie czas na dziecko

Gość kslakslaksk
Drogie panie, ktore tak krzycza ze nie chca miec dzieci i ich partnerzy tez ich nie chca: teraz jest pieknie bo sie dogadujecie z Waszymi facetami ale co bedzie jak mina lata i np facet zapragnie dziecka . Pojdzie do innej, mlodszej, bo Wy tego dziecka z racji swojego wieku juz mu nie dacie. Ryzyko jest takie ze facet praktycznie moze sie na dziecko zdecydowac w kazdym(prawie) momencie swojego zycia, a kobieta niestety nie. Tak wiec podsumowujac: dla wlasnego dobra uwazajcie- badzcie pewne ze decyzja o nieposiadaniu dzieci jest Wasza wlasna decyzja a nie podjeta w oparciu o zachcianki partnera.

Gość pirdoolenie trzy po trzy
klaskala SRANIE W BANIE :D ja z moją matka NIGDY nie potrafilam sie dogadac i ani ona ze mnie pozytku nie miala a ani ja z niej do dnia dzisiejszego wrecz ona mnie nienawidzi a ja chyba jej (zadna tam patologia, super sytuawana z nas rodzina :o ),wiec nie zawsze posiadanie dzieci jest takie wspaniale i owocowne, a guuzik prawda, widze to po sobie i mojej kuizynce jakie relacje mialysmy i mamy z naszymi rodzicielkami i do tej pory tak jest :)