Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranylos

obyś była szczęśliwa

Polecane posty

Gość przegranylos

nie to co ja... nadal myślę o Tobie... tęsknię, wspominam... teraz jesteś z nim... macie siebie, dziecko, obietnice złożoną przed ołtarzem... ja mam tylko siebie, a to za mało... byłaś moim dopełnieniem... ale rozumiem i nie mogłem zniszczyć Tobie życia, waszych planów... cierpię... dobrze, że nie wiesz... a może wiesz... może się domyślasz... może masz nadzieję, że mi przeszło... otóż nie, nie przeszło... to już ponad 2 lata i nie przeszło...

Gość długo żyję
Mam tak samo, tylko, że ja tęsknię za nim, mijają lata. Modlę sie do Boga, żeby zabrał ode mnie tą miłość, żeby dał im, będą zadowolenie. Tracenadzieję, że ta rozpacz minie. czuję, że utknęłam.

Gość bobobobo
bo_taka_jestem zimna i nieczuła :P

Gość bobobobo
swoją droga kobiety nie lubią jak faceci kochają inne kobiety, ale gdyby wzdychał taki ktoś do niej to co innego, była by zapewne zachwycona, że ktoś ją tak bardzo kocha, a jej ego było by podbudowane

Gość Małgośka ośka
pewnie była mężatkom prawda? albo kochałeś a ona wyszła za mąż za innego... :(

Gość dziewczyna11002
ja juz tesknie ponad 3 lata i od tego czasu nie moge patrzec na innych facetow :-( to uciążliwe, jestem nieszczesliwie zakochana w chloapku z ktorym bylam 4,5 roku a on mnie zostawill dla kolezanki z pracy. W tek kwestii zyc mi sie nie chce