Gość pani.kuleczka Napisano Kwiecień 18, 2012 bylo przed chwila z boku forum http://lov3.pl/Kiedys-byly-okragle-dzis-super-laski-Mozna-Mozna-a779 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harder bejbi harder 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 wchodzac tu tak myslalam ze chodzi o te fotki :D tez jestem pod wrazeniem ich.. ale uwazam ze co do niektorych przypadkow potrzebna byla interwencja chirurga- plastyka, bo nie chce mi sie wierzyc ze dzieki samym cwiczeniom i diecie przy duzej otylosci mozna az tak ladnie schudnac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani.kuleczka Napisano Kwiecień 18, 2012 no wlasnie 4 zdjecie mnie powalilo ja jestem w typie dziewczynyu ze zdjecia nr 2 nie obrazilabym sie gdybym tak wygladala po schudnieciu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harder bejbi harder 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 ja obecnie jestem na diecie, mnie obrazuje 13 albo 18. tzn brzuszek mam wlasnie jak na zdj 18 ale reszta ciala, zwlaszcza nogi tak jak 13. i nie obrazila bym sie jak bym wygladala jak na tych zdjeciach obok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harder bejbi harder 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 monikach@diety.poznan.pI a probowalas byc na diecie, cwiczyc? pewnie tak.. tylko nie wyszlo, w kazdym razie zycze ci powodzenia w dazeniu do lepszej sylwetki, jakimkolwiek sposobem by to bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikach@diety.poznan.pI 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 ja sie odchudzam uw rózki i bez takich mi tutaj bo uważam ,że moje 150 kg to jest najseksowniejsze co może być i jeszcze jak mi stringi z zza dzinsów wystają ach faceci sie za mna ślinią , lubią okragłe dupki i fajne brzuszki ja w moim pempku noszę kolczyka i chodze tylko w staniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihahaha Napisano Kwiecień 18, 2012 monika was robi w konia a wy odpisujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach