Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uratowany

opłaca się czasem nadstawić ucha

Polecane posty

Gość uratowany

spotykam sie z fajna dziewczyna, wiem ze byla kilak lat z chlopakiem ale rozstali sie juz dosyc dawno, troche sie zaangazowalem przyznam, aż do wczoraj. bylem na piwku z jej kolezankami, ktore nie wiedza o tym ze sie spotykamy i wpadl temat tej dziewczyny, jedna z nich powiedziala ze X dosłownie "pruje sie caly czas ze swoim bylem, potem rozstaje i potem znowu" zauroczenie przeszlo mi jak z bata strzelil, dobrze ze teraz sie o tym dowiedzialem a nie jeszcze pozniej 🖐️ dobrze czasem posluchac babskich plotek :)

dobrze czasem posluchac babskich plotek Taaa. Babskie plotki na temat koleżanki najczęściej są podszyte zazdrością, głuptasku :) Każda panna w wieku poborowym będzie potencjalną rywalką innej panny w wieku poborowym :D

Gość Mkknfjndfj
Skad wiesz, ze to prawda? Moze ktos robil jej antyreklame?

Gość uratowany
wiem ze babeczki lubią sie obgadywac ale nawet biorąc poprawke na "ekspresyjnosc" ich wypowiedzi, faktem jest ze spotyka sie z tym ex, bo akurat ta co to mowila zna ją bardzo dobrze 🖐️ zreszta to nie bylo nawet takie obgadywanie, tylko wymiana zdan, dla nich to bylo normalne iprzeszly do innego tematu zaraz a mnie zakłuło :(

Gość uratowany
a jakis sens jest w rozpowszechnianiu plotki ze dziewczyna spotyka sie ze swoim bylym? to chyba jej kolezanka znają ją i wiedza z kim sie spotyka, tylko ja ten naiwny bylem

Gość ole_barole
Durny jestes i tyle :) Ja tez mialam takie przyjacioleczki, az mi jeden kolega powiedzial, jak mi za plecami dupe obrabiaja - że się bawię facetami; podrywam, zaliczam i rzucam. Była to bzdura totalna, a mowily to z zazdrosci. Dlatego chlopie - masz swoj rozum, to go uzyj!