Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowany rzeczywistością

Kobiety traktują mnie jak przyjaciela, miarka się przebrała!!

Polecane posty

Musze zamordować gnoja który odbił mi dziewczynę. Wolę siedzieć w pierdlu i być z siebie dumny niż żyć z dnia na dzień ze świadomością, że zawsze będę sam i jestem gównem. Breivik miał jaja, pokazał całemu światu. Ja też tak mogę!!! Mam długą czarną listę ludzi do wyeliminowania!

bo taka jestem Koleżanko widzę , że ciągle załamana jesteś . Jakiś zły nastrój itp . Nie ma co trzeba to zmienić . Staraj się myśleć pozytywnie i kto wie może będzie lepiej . Nie ma takiego dołka z którego nie można się odbić :)

Gość autorze, ale ty jesteś
gównem :P pozostaje ci zaakceptować ten stan rzeczy i szukać kobiety z Twojej "klasy społecznej"

Gość drenażysta
"Musze zamordować gnoja który odbił mi dziewczynę. Wolę siedzieć w pierdlu i być z siebie dumny niż żyć z dnia na dzień ze świadomością, że zawsze będę sam i jestem gównem. Breivik miał jaja, pokazał całemu światu. Ja też tak mogę!!! Mam długą czarną listę ludzi do wyeliminowania!" Breivik ma aktualnie bardzo duże powodzenie u kobiet - dostaje nawet listy miłosne od dziewczyn z propozycją małżeństwa. Jest to pewien sposób na wzbudzenie atrakcyjności w oczach kobiet. Korzyść z tego niewielka, gdyż jest większe prawdopodobieństwo penetracji odbytu niż spotkania z kobietą.

Gość TEMAT ZGŁOSZONY NA POLICJĘ
namierzamy IP

no i co z tego że dała się odbić? ten gnój chyba zapomniał że cudzej laski się nie rusza!!! mężczyźni załatwiają takie rzeczy między sobą!! zadźgam tego gównojada nożem do ryb jak go tylko zobacze na mieście i zrobię to przy ludziach, żeby wszyscy widzieli jak zdychają lowelasy, które dotykają cudzej kobiety!!!!!!!!!!!!!