Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero mężczyzn

Świadomie zaszłam w ciąże z nieznanym mężczyzną a teraz...

Polecane posty

Gość zero mężczyzn

Świadomie zaszłam w ciąże z nieznanym mężczyzną a teraz... Mój ojciec zostawił mnie i moją matke jak miałam 15 lat, chciał potem ze mną utrzymywac kontakt ale ja tego nie chciałam, moja matka również. Przez lata wmawiała mi że dziecko jest własnością kobiety, więc nie ważne z kim kobieta zajdzie w ciąże, dziecko należy tylko do niej bez względu na wszystko. Więc półtora roku temu postanowiłam że zajdę w ciąże na dyskotece z pierwszym lepszym mężczyzną i tak zrobiłam. Moja matka z którą prowadzimy własną firme obiecała mi pomoc twierdząc że wszyscy mężczyźni są gówno warci. No i tak też się stało. Jak urodziłam to ojciec przyszedł mnie odwiedzic by poznac wnuka ale ja i moja matka wyrzuciłyśmy go. Ojciec starał się o kontakt ze mną ale po tym co matka mi powiedziała ja już nie chciałam go znac. A teraz jeszcze to mnie spotkało. Spotkałam mężczyzne z którym na tej dyskotece spałam, zaczął do mnie zagadywac i przypatrywał się mojemu dziecku. Po dwóch tygodniach jak go spotkałam znowu spytał się mnie czy to jego dziecko i powiedział że chciałby się ze mną spotkac, porozmawiac na ten temat albo inaczej zażąda testów DNA. Ja za wszelką cene staram się mu wmówic że to nie on jest ojcem ale nie wiem co teraz robic w tej sytuacji? urodziłam syna i obie z matką stwierdziłyśmy że ten chłopiec którego ja wychowam nie pozna ani swojego ojca(miałam taką nadzieje że tak się stanie) ani mojego ojca. Dwie kobiety lepiej wychowają dziecko.

Gość W KROKU LUZU BRAK
brawo! powiedz dziecku że ojciec zginął w afganistanie!

Gość falekeunw
prowo 2/10 (sama pisałam podobne rok temu) :classic_cool:

Gość cieszy mnie to, że rośnie nam
ciekawe provo, co nieraz ludzie potrafią wymyślić z nudów...:D

Gość zero mężczyzn
To nie prowo. Ja i moja matka jesteśmy dwiema samodzielnymi kobietami ktore dobrze sobie damy rade. A ten facet? jakim prawem pyta mnie oto czy jest ojcem. Co go to wogóle obchodzi, każdy inny cieszyłby się że nic od niego nie chce. Zresztą to jest moja sprawa a nie jego. To samo tyczy się mojego ojca. Zostawił moja matke, chciał miec kontakt ze mną a teraz do szpitala śmie przychodzic z grzechotką dla dziecka żebym pokazała mu wnuka.

Gość glupie tv tv t v sr wi
spadaj nudne to a ty nie masz żadnego dziecka

Gość gosc xxx
o matko slyszalam o tego typu kobietach. dziewczyno z jednej strony wiem ile powiklan niesie za soba kontak dziecka z ojcem. Ale to tylko jedna strona medalu ktora nie musi wystapic!. odpuscilas sobie swojego ojca bo matka tak chciala?, a ty wlasnego rozumu nie masz? sama nie moglas zdecydowac co jest dla CIEBIE najlepsze. Jasne ze matka juz nei chciala go widziec na oczy ale moze twoje dobre powinno byc dla ciebie najwazniejsze w takiej sytuacji i dosc duze dziecko sama zdecyduje czy chce widywac sie z ojcem, czy tez ojciec zrobil mu kszywde (dziecku a nie matce) i nie chce go widziec. a teraz wydaje mi sie, ze skoro ten facet sam sie dopytuje o dziecko to chyba nie jest taki najgorszy i moglby sluzyc pomoca dla maluszka, hmmm? pomysl o dziecku moze chcialoby miec z kim pojsc pograc w pilke lub porobic inne meskie rzeczy a ty w tym czasie znalazlabys czas na zasluzony odpoczynek. Naprawde popatrz z perspektywy dziecka (zwlaszcza ze to chlopiec ktorego bedzie ciagnelo do meskiego towarzystwa) a nie patrz na siebie w tym momencie. Ten facet Ci dziecka nie zabierze a jesli bedziesz mogla liczyc ze czasem Cie odciazy w meskiej czesci zajec przy dsziecku to tylko lepiej dla ciebie-im wiecej osob kocha twoje dziecko tym lepiej dla niego!

Gość a może spróbuj porozmawiac
z ojcem dziecka, porozmawiaj ze swoim ojcem??? może spróbuj??? może dziecko cieszyłoby się z tego że ma tate? może dziecko cieszyłoby się z tego że oprócz babci ma jeszcz dziadka? może dziecko ucieszyłoby się z tego że ma jeszcze dziadków ze strony taty???

Gość W KROKU LUZU BRAK
he może i ktoś wymyślił provo ale ja znam autentyczny przypadek że szmata nie wie kto jest ojcem jej 13-letniej córki...

Gość zero mężczyzn
Nie jestem zadna dupodajka. Po prostu postanowilam sie przespac z pierwszym poznanym facetem i zajdz w ciaze, to byl moj jedyny cel. Liczylam na to ze moje dziecko nigdy nie pozna swojego ojca bo tak byloby lepiej. Jednak mylilam sie i jestem teraz przesladowana przez tego czlowieka. Tylko wiesz mężczyźni są tacy że zrobią dziecko, zajmą się nim a potem przed czy po ślubie jak im się znudzi bycie ojcem i tak znikną.

Gość nikola*
"ojciec przyszedł mnie odwiedzic by poznac wnuka ale ja i moja matka wyrzuciłyśmy go." CO ZA POYEBANE SZMATY

Gość nikola*
potem sie dziwici idiotki, że Ojciec was zostawił?

Gość prowo tym bardziej,ze
z taka ideologia nie zachodzi sie z puerwszym lepszym, raczej szuka w banku spermy albo choc kogos na poziomie

Ręce opadają... Mam szczerą nadzieję, że to tylko prowokacja wyssana z palca. Jeśli nie, to współczuję ci, kobieto droga. Ciebie skrzywdziła matka, a ty krzywdzisz dzieciaka. Masz wypaczony obraz rzeczywistości. I nie rozumiem, po co robisz takie durne prowokacje. Co to ma na celu?

Gość przyszlatesciowa
jeśli to nie prowo to ci współczuję.Jak można chcieć zajść w ciążę z pierwszym, lepszym i jeszcze na dyskotece.A jesli on był chory lub co gorsza chory psychicznie , może wystepują u niego w rodzinie choroby genetyczne etc nIe pomyslałaś o swoim przyszłym dziecku kim będzie z takimi genami

Gość Myszka Miki w pantalonach
Przez lata wmawiała mi że dziecko jest własnością kobiety, więc nie ważne z kim kobieta zajdzie w ciąże, dziecko należy tylko do niej bez względu na wszystko. Twoja matka jest chora psychicznie 1. Dziecko nie jest niczyja WŁASNOSCIĄ 2. dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje matki i ojca

Dwie kobiety lepiej wychowają dziecko. Chłopaka? No to zycze ci powodzenie jak zacznie dorastać głupia córko głupiej matki

Gość hahahyhyhihi
Idź do psychologa lepiej razem ze swoją mamusią, zamiast siedzieć na forum. Twoja matka nie może ani Ciebie ani Twojego dziecka pozbawiać na szansę spotkania faceta z którym będziesz szczęśliwa. Jeśli to nie jest prowokacja, to powiem Ci że Twoja matka jest głupia jak but z lewej nogi. To że Twój ojciec ją skrzywdził nie uprawnia ją żeby oczerniać go w Twoich oczach. A spotkałaś się z nim chociaż raz? Wysłuchałaś jego wersji tego co się stało? Nawet jeśli zrobił błąd to trzeba mu wybaczyć jeśli tego bardzo żałuje. Masz bardzo głupie podejście, współczuje Twojemu dziecku bo mogło mieć szanse dorastać w normalnej rodzinie, a będzie wychowane przez dwie psychopatki jeśli czegoś w swoim życiu i podejściu nie zmienisz.. :/ Nie dorosłaś do roli matki, jesteś sama jak rozkapryszone dziecko które ciągle przeżywa traume z dzieciństwa.

Nie dorosłaś do roli matki, jesteś sama jak rozkapryszone dziecko które ciągle przeżywa traume z dzieciństwa. 80% znajomych mi rodziców chodzi w schematach i traumach z dzieciństwa :P. Weź lusterko i przejrzyj się, na pewno cos tam też znajdziesz :D

Gość hahahyhyhihi
A czy ja pisałam coś o schematach? Pisałam o traumie.. a ile procent to nie mam pojęcia więc się nie będę wypowiadać. Odnoszę się do sytuacji autorki więc czytaj ze zrozumieniem :)

Gość hahahyhyhihi
aha.. i bynajmniej patrząc w lusterko z tego co mi wiadomo to jedynie co można w sobie odnaleźć to podobieństwo pod względem wyglądu ;) Jeśli do mnie odnosiłaś odpowiedź to ani schematów nie powielam, ani nie mam żadnej traumy z dzieciństwa więc w tych 80% nie jestem.. Cechy charakteru to inna sprawa :) ale nie o mnie tu się rozchodzi :P Tylko o kretyńskie myślenie autorki i jej wspaniałej mamusi..

Gość 27 LATKA...
mATKA SKRZYWIŁA psychike Tobie a Ty skrzywisz dziecku..i tak bedzie z pokolenia na pokolenie.. Szkoda jedynie dziecka.. i Ciebie bo nie rozumiesz ze nie jest Twoją własnoscią...

Gość asdfghjklmnbvcxzghdshfhy
mam nadzieje, ze to prowokacja. ale dziecko powinno znać swojego ojca i jego rodzinę. chociażby po to żeby za X lat nie pojawił się tu temat "mój syn zakochał się w swojej siostrze" :D