Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana panna

Facet mnie zostawil bez slowa wyjasnienia...

Polecane posty

Gość zalamana panna
za pozno z ta praca. Dzwonilam we wtorek zeby zapytac czy moze jednak dostarczyl dokumenty. Niestety nie, a rekrutacja do dzis byla wiec poczta bym nie zdazyla wyslac. Zreszta gdzie bym tam mieszkala na poczatku? Bez niego by nie wyszlo. a ja kurwa prace swoja rzucialm- zaluje strasznie. Co do rodziny on ma tylko matke, schorowana w dodatku wiec jej nie bede zawracac glowy, bo choruje na serce kobieta. Ma tez brata, dzwonilam do niego powiedzial mi jedynie, ze nie wie dlaczego on sie nie odzywa, ale wstyd mu za niego i mnie przeprasza za swojego brata. Takze nic wiecej zrobic nie moge.

Gość Td.tnP
I co to niby da?

Gość zalamana panna
nie mam domu rodzinnego niestety. Jestem sama

Gość zalamana panna
ja sama wynajmuje, on ma swoje za granica. Moja sytuacja jest fatalna, nie bede miala mw maju za co nawet oplacic wynajmu. W dodatku umowilam sie, ze zwolnienie mieszkanie przed 5 a teraz bede musiala zostac.

Gość zalamana panna
bede musiala wziac niewielka pozyczke na maj dopoki czegos nie znajde. A wszystko dlatego, ze moj narzeczony sobie odszedl bez slowa do innej.

Gość biedna dziewczyna
🌼

Gość a dlaczego nie
normalnie " czarna dupa" współczuję, rzadko używam inwektyw, ale tu się nie da inaczej

Gość zalamana panna
dzieki za wyrazy wspolczucia. Kurwa ja naprawde nie dam rady normalnie funkcjonowac, nie spie wcale, mam dosc wszystkiego i glupie mysli. Az mi wstyd za siebie.

Trzymaj się. Napewno dasz sobie radę. A ten facet to straszny dupek. Może i dobrze, że nie macie ślubu, bo to nie jest ten typ faceta, z którym można budować wspólną przyszłość, opartą na zaufaniu i szacunku. Wszystko mogę zrozumieć, nawet to, że już nie kocha, ale nie taki sposób zakończenia związku. Facet nie ma klasy.

Ja jestem w podobnej sytuacji. I tak samo po 3 latach ;/ Nie wiem co sie dzieje tak samo z dnia na dzien sie przestał odzywać... wydzwaniam, do jego rodziny zeby choć na chwile z nim porozmawiać nic z tego... Tylko chodzi o to ze prawie ze soba mieszkalismy... ma u mnie pełno swoich rzeczy. przez kolege powiedział mi ze nie przyjdzie po nie tak jak go prosiłam zebym zrobila z nimi co chce. Tak samo nie wiem co mam mysleć jak mam żyć ? Wolała bym juz usłyszeć najgorszą prawde....

Gość zalamana panna
Emilia moze to ten sam hehe. Wstyd mi, ze jestem taka slaba, ze mysle o glupich rzeczach, ze nie jem, a pije alkohol, ze nie umiem sie wziac w garsc. Za to mi wstyd. Jestem zalosna idiotka moze i mial racje ze mnie zostawil

Gość zalamana panna
wstyd mi tez, ze wyje jak nastolatka mimo, ze od dawna nia nie jestem. Wstyd mi, ze bylam tak naiwna i dalam sie nabrac. Zawsze bylam twarda, a teraz cos we mnie peklo

Gość biedna dziewczyna
moj byly rano powiedzial Kocham Cie kiedy szlam do pracy a pol godziny pozniej sie wyprowadzil hahahaaa :D

Gość biedna dziewczyna
wracam do domu a jego ni ma :D a wrocilam szybciej do domu bo pol godziny po moim wyjsciu z domu nie odbieral telefonu :D wyskoczylam z pracy w taksowke i tu wielkie hallo :D faceta nie ma :D

i właśnie przez takich fiutów robimy sie słabsze psychicznie i nie ufne!! Ale bedzie dobrze, musi być innej opcji nie widze. Ale absolutnie nie mozesz mysleć ze to twoja wina. !! Bo bedzie jeszcze gorzej:( Wiem wiem, łatwo mówić trudniej wykonać. Ale trzeba starać sie mysleć pozytywnie.

Gość Panlalalanina
mężczyźni jeżeli zostawiają babkę w jakiś dziwny sposób to przeważnie chodzi o inna kobietę.

Gość a dlaczego nie
to są po prostu tchórze, rozumiem po jednej randce, czy spotkaniu w klubie, ale po paroletnim związku, normalnie na zasadzie " wyszedł po papierosy i nie wrócił" a potem kobieta jeszcze rozmyśla co źle zrobiła, normalnie debile.

Gość biedna dziewczyna
nie mam ppojecia :D rano : KOCHAM cIE i pol godziny pozniej telefonu nie odbiera i koniec. zniknal i nie wiem nawet gdzie jest :D to bylo dzien przed sylwestrami 2011 a w sylwestra poznalam mojego nowego Ukochanego :D:D:D

Gość biedna dziewczyna
a co mam siedziec i plakac?:D

Gość Panlalalanina
to zaskakujące że potrafią skreślić kilkuletnie związki dla nowej zupełnie co poznanej kobiety.