Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaPati

Jaki biust?

Polecane posty

Gość MalaPati

Naturalny i mały? Czy duży i powiększony?

Gość Paulinka90
Oczywiście,że naturalny i mały a nie obrzydliwy implant odznaczający się pod skórą :/.Żeby nie było mam duże piersi :)

Gość no słoneczko
Jakbys miała małe inaczej bys spiewała

Gość premierka
a jak naturalny to od razu maly? naturalne i średnie są naj :))

Gość MalaPati
Zastanawiam się nad operacją gdyż strasznie mi doskwiera tak mały rozmiar :(( Cholera, czytałam, że można zrobić też tak, że nie będzie się odznaczał czyli implant podmięśniowy.

Gość ciastko królowej
najlepiej zerowy ale za to suty 7cm

Gość MalaPati
W takim razie przepraszam źle sprecyzowałam pytanie. Mały naturalny kontra implant. ;d

Gość premierka
mała pati jaki masz rozmiar stanika?

Gość MalaPati
A :( Masakra, strasznie się tego wstydzę. :(

Gość premierka
a ile masz lat? zalezy ;)) i jaki masz wzrost i jaką wage? ja mam miske B ale czuje ze mi cycki z niej wyłażą zastanawiam sie nad C mam 167 i 58 wagi

Gość MalaPati
19 Zadziwiające, że jestem tego samego wzrostu co Ty i też tyle samo ważę.

Gość premierka
widzisz ja młodsza troche od ciebie a moze źle dobierasz stanik? wybierz sie do grafiterki mnóstwo dziewczyn nosi zle dobrany stanik albo za maly albo za duzy

Gość MalaPati
premierka zazdroszczę Ci tego rozmiaru :) Levviatan- Wiem. Rzecz w tym, że mi odkładają się tam gdzie nie trzeba. :P

Chyba do brafitierki ;) Ja mam 165 cm/51 kg i rozmiar 70C. Także jest to raczej sprawa genetyczna niż uzależniona od wagi.

Gość MalaPati
W uda i pupę, dlatego wciąż muszę ćwiczyć, no ale cóż bynajmniej na zdrowie mi wyjdzie. :D

Gość premierka
wiesz ale z tym C to muszę spróbować, w A czuję że się duszę, w B mi się coś wylewa także wypadałoby na C się przerzucić. Pati możesz fajne push upy kupić niekoniecznie napompowane ale dobrze podnoszące mniejszy biust

MalaPati -> ależ to bardzo dobrze że w pupę i uda :) osobiście wole taka z duża pupa i małym biustem niż z mała pupą (przez co jest mała różnica pomiędzy biodrami i talią) a dużym biustem

Gość premierka
a i nie rób sobie krzywdy żadną operacją! blizny pozostają zawsze jakieś i po wielu latach mogą się pojawić komplikacje

Gość MalaPati
premierka mam masę takich staniczków i ciągle kupuję nowe. Marzę jednak o takim fajnym pełnym C właśnie. Chodzi o mój komfort i muszę Wam powiedzieć Kobitki, że niekorzystnie to wpływa na moją samoocenę. Dlatego właśnie zastanawiam się nad operacją. Choć bardzo boję się niepożądanego efektu.

Gość premierka
typy figur są przeróżne, różne kombinacje.. ja mam szerokie biodra co jest dość proporcjonalne do góry

MalaPati -> zawsze możesz spróbować innych rozwiązań. ponoć wywołanie laktacji może oszukać piersi "że niby jesteś w ciąży" i naturalnie urosną :)

Gość premierka
A może masz mało jędrny? Może nie są takie małe a po prostu trochę obwisłe? wtedy mogłabys popróbować może jakiś masaży?

Gość MalaPati
Tak, trzeba przyznać, że okrągła pupa jest niemniej fajna niż pełne piersi. :)

Gość premierka
Pati popróbuj wielu metod bez ingerencji operacji, operacja to już konieczność, poza tym jestes dopiero co pełnoletnia nie ryzykuj w tak wczesnym wieku ;)) operacje formalnie na własną odpowiedzialnosc są od 18 roku zycia, ale według mnie to za wczesnie

MalaPati -> no własnie :) poza tym chyba lepszy jest facet który "leci" na ciebie a nie na to że masz duże piersi? ;)

Gość MalaPati
Levviatan no proszę zaskoczyłeś mnie. :) Oczywiście fajniej by było gdyby same trochę się powiększyły :D premierka myślę, że są ok. :) ale czy mogłabyś mi powiedzieć nieco więcej o tych masażach?

Gość MalaPati
:) premierka podnosisz mnie na duchu :) Levviatan, pewnie, fajnie jest mieć kogoś takiego, ale nie chodzi mi żeby zrobić z siebie jakąś seksbombę albo stworzyć jakiś pozorny obraz, tylko zawsze marzyłam żeby mieć nieco większe piersi.