Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaPati

Jaki biust?

Polecane posty

Gość premierka
wiesz ja nie używałam, ale duzo słyszałam o nich. są przeróżne kosmetyki do masażu i ujędrnienia po wypróbowaniu jak to nic nie zdziała możesz powazniej pomyslec, ale radzę ci dopiero gdzies po dwudziestce... poza tym faceci niekoniecznie lecą na sztuczny biust, od razu to wyczują lub zobaczą jakieś blizny i się skrzywią... i wróci kompleks jak bumerang, ODRADZAM

Gość premierka
naprawde trzeba zdać sobie sprawe jakie są konsekwencje po operacji... moja ciocia wycięła sobie u plastyka pieprzyki i jest do dziś ślad i poniekąd żałuje (wszystko zalezy od skóry i gojenia sie ran) a co dopiero taki inwazyjny zabieg

Gość MalaPati
Chyba sobie zakupię jakiś kosmetyk w takim razie, popróbuję może to coś da, a jak nie to będzie się myśleć. Chociaż nie wiem jaki to będzie miało w tym udział, bo często pływam i basen powinien już swoje zrobić.

Gość Krolowa_bona
Hahaha po co ci to? Jaki masz biust taki masz.

MalaPati zostaw piersi takie jakie są, a z pewnością są piękne. Może jeszcze urosną same, a może jeśli znajdzie się jakiś chętny by je masować to urosną trochę jeszcze bardziej.

Gość premierka
faktycznie regularne uprawianie sportów i praca mięśni powinna zrobić swoje i dać jakieś ujędrnienie, moze poczytaj o domowych gimnastykach na ujędrnienie biustu? ja ostatnio widziałam artykuł w gazecie na takie cwiczenia z piłką bodajże. ja jestem bardzo zdziwiona,że basen nic nie daje efektów... ja nie uprawiam żadnych sportów, w dziecinstwie byłam bardzo wysportowana chuda jak patyk, a teraz straszny leń ze mnie :)

premierka, gimnastyka rozwija mięśnie, a czy w biuście są jakieś?

Gość premierka
tak ręce pracują :) barki ramiona, robienie brzuszków na przykład. moja przyjaciółka przez taniec który zaczęła uprawiać wykształcił się jej biust że ma dosłownie że piłki

no ok, wskutek ćwiczeń biust może sie unieść bo mięśnie podtrzymujące go są bardziej napięte, ale żeby się powiększyć? chyba że rozwinie się mięsień za/pod biustem i niejako wypcha gruczoł na zewnątrz może się mylę ale innej możliwości nie widzę

Gość MalaPati
premierka czytałam na temat tych masaży i od dzisiaj zaczynam :)