Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hottcrazyy

JAK PODOA WAM SIĘ STYL UBIERANIA SIĘ TEJ DZIEWCZYNY? FOTO

Polecane posty

Gość premierka ale ty
uhahaha widać, że jesteś zazdrosna;) akurat każdy sie ubiera jak ty w lumpeksach, haha i kupuje używane ściery! jak dobrze sie orientujesz w cenach;) zazdrosna jesteś! po lasce ze zdjęc widać, że ma kase, ma dużo ciuchów jest zadbana opalona i nie musis kupować używek za 10 zł :D

Gość kaaaterine
żaden to styl zwykłe ciuszki średnio dobrane, za dużo warstw. na dodatek leginsów nie nosi się do krótkich bluzek to nie apetyczne.

Gość premierka
zazdrosna? powiedzieć to sobie możesz a mnie nawet nie znasz i nie wiesz ze ja mam niezły zrzut kiedy widzę tego typu laske :D solarka potem na starość zmarchy, szopen na głowie i do tego jarmarkowy bzik czy ta dziewczyna ma jakies rozeznanie o modzie? ŻADNE. radzę rozejrzeć się wokół siebie, a nie żyć w zaścianku... mam ogromne rozeznanie bo dużo wokół mnie takich moich znajomych... po prostu jak tu ktos wspomniał pójda na zakupy na targ kupią cos do żarcia a potem pędzą na stoisko obok i kupują torbe bluzek pierdółek za śmieszną cenę a potem myślą że są zajebiste :classic_cool: a ta solarka przy takim tapirze na głowie wygląda komicznie

Gość premierka ale ty
uhahha solarka? niektóych stać na egzotyczne wakacje i poopalanie się w ciepłych krajach :D:) więc nie gadaj głupot...tapir na głowie? a naturanie gęste kręcone włosy? to nie tapir;) widać, że zazdrosna jesteś o ładniejsze laski;/

Gość maciekmkkkkk
co paszczur... hahaha busz na głowie na dodatek zakola jej się robią. styl ubierania się ???? założyła pierwsze lepsze ciuszki i wyszła taki ma styl. jako facet nawet bym się nie obejrzał.. chyba że bym na nią żygnoł patrząc na te leginsy... dziewczyny ogarnijcie w końcu że to nie są spodnie ,a wasze wżynające się pitki nie wyglądają fajnie.

Gość premierka ale ty
maciekk to chyba gejem jestes, co? bo normalny facet sobie lubi popatrzec na tyleczek dziewczyny w obcislych legginsach:)albo niech zgadne;p pani premierka zalozyla sobie drugi nick, buhahaha

Gość maciekmkkkkk
taaa lubi sobie na tyłeczek popatrzyć, ale nie na pitke wrzynającą się.jak kobitka jest szczupła i ładna to niech nosi leginsy do krutszej bluzeczki to i się poślinię, może wyrucham i tyle, ale taka jak ona ? lustra ona w domu nie ma czy co???

Gość ablabablada
no 3 zdjęcie to kompletna wiocha, pasek jak z bazaru, generalnie nie jest fajnie, jest pospolicie z wieśniackim posmakiem :)

Gość premierka ale ty
zakola?zakola mają mężczyźni, ona ma bardzo gęste włosy

Gość maciekmkkkkk
premierka ale ty a widziałaś /ałeś 2gie zdjęcia podpięta grzywka czy co tam z tą szopą zrobiła i przy czole ma łysizne.... w sumie racja wygląda przez to jak transwestyta.... teraz to widzę....

Gość premierka
2 zdjęcie (nie znaleziono) tam gdzie masz zakola... brak słów dziewczyno opanuj sie... taak wakacje... wstydziłabys sie jeździc na wakacje i robic zdjęcie pod palmą z takim jarmarkowym powiewem... a teraz skasowałaś zdjęcie bo ktoś zauwazył zakola.. tak nie mam co robic tylko zakładam podszywy kończe pisanie tutaj bo ci współczuje i daje ci rade spójrz obiektywnie na siebie

Gość myślę że w skali
DOKŁADNIE! Widać, że laseczka się przejęła i nie da nic złego na siebie powiedziec. Zobaczcie co krytyka to się burzy. Po ci wstawiasz swoje zdjęcia skoro nie umiesz przyjać krytyki. Mi sie nie podobasz i nie wymagaj bym zmieniła zdanie!!!!!!!!!!!! Nie jestes klasyczna pieknościa, masz nieciekawą fryzurę ( po prostu włosy urosły i tyle, zyja swoim zyciem) nie jestes mega szczupła ( ale to ujdzie) masz nieciekawy styl! Musi mi sie to podobać? Nie musi!!! I nie mów ze ludzie tu sa zazdrośni. O co???? Powiedz o co???? Ja mogłabym być zazdrosna o laseczki ze zdjec, tzn z linków które tu są wklejone za przykład!!! Tyle w tej kwestii.