Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hottcrazyy

JAK PODOA WAM SIĘ STYL UBIERANIA SIĘ TEJ DZIEWCZYNY? FOTO

Polecane posty

Gość hottcrazyy
Gość UBIERA SIE ŁADNIE DOŚĆ
MODNIE, WIDAĆ ŻE MA DUŻO UBRAŃ

Gość premierka
ubrania z jarmarku :)

Gość dfdf88
na pierwszym zdjeciu ma za ciasty sweter nie trzeba na sile ubierac sie w XS!!!!!

Gość lekomanka
70 procent polek jest ubranych gorzej, dla mnie te stroje troche zbyt wymyślne frędzeli marszczenia pomponiki 5 warstw

Gość ha ha ha ;dploekr
i znów Ty swoje foty tu wrzucasz żaden to styl , zwykłe ubieranie się

Gość zwyczajnie
tak normalnie i zwyczajnie. zaden styl. pospolicie jak kazda dziewczyna na ulicy.

Gość KAROLCIA22
bardzo fajny styl ubierania sie,bardzo mi sie podoba

Gość myślę że w skali
od 1 do 10, DAJĘ 3,5

Nie podoba mi się. TaK wygląda 90% dziewczyn w Polsce. Jest to styl bezpieczny i asekuracyjny. Ani to modne, ani ciekawe. Nijakie po prostu.

Gość jesteście głupie i zazdrosne
żal wam dupe ściska, że was nie stać na drogie ciuchy? markowe i modne? macie może dwie pary spodni i kryrykujecie inne laski;/

Gość ha ha ha ;dploekr
a jak Tobie jak się nie podoba np. różowy kolor włosów i tandetna solara tzn. że zazdrościsz ? ha ha :D

Gość myślę że w skali
jakoś te rzeczy nie wyglądają na drogie i markowe :D a nawet jeśli są to dziewczyna tak się ubiera ze wygląda raczej przeciętnie i właśnie "tanio"

Gość jesteście głupie i zazdrosne
a niby co konkretnie jest nie tak? jaki jej ciuch jest niemodny/nieładny/znoszony czy stary?

Gość myślę że w skali
żaden, ale tu chodzi o styl a nie jakość czy rozciągnięcie sweterka

Gość nie podoba mi sie nic a nic
nic mi sie nie poodoa

Gość myślę że w skali
autorka pyta o styl!!! a styl jest do bani! moze ciuchy są dobrej jakości, drogie itd. ale są tak ze sobą zestawione, że wyglądają najzwyczajniej na świecie. neutralnie. ani dobrze ani żle.

Gość myślę że w skali
http://emily.bloblo.pl/pokaz/1421,styl-country-life pierwsze lepsze zdjęcie z brzegu- TO JEST STYL. Obojętnie czy fajny czy nie fajny, kwestia gusty. Ale w tym wypadku można mówić o stylu. A to co pokazała autorka? Jaki to styl?

Gość nie podoba mi sie nic a nic
ok, pokazujesz modelki z wybiegów popatrz na siebie, popatrz na laski na ulicach i na tą ze zdjęć...założe się, ze ta ze zdjec wyglada 1000 razy lepiej i ma wiecej fajnych ciuchow

Gość myślę że w skali
pokaz nie pokaz, ale nie widzę na nim jakichs nie wiem jak wymyslnych ciuchów. dzinsy, chusty marynarki. wystarczy coś dobrze zestawić i juz. i właśnie masz racje tak jak autorka wyglada 95 procent dziewczyn na ulicy, więc o jakim stylu tu mowa....

Gość premierka
O czym tu pewna osoba wspomniała... jak ta dziewczyna ma KAŻDY ciuch z jarmarku :) chodzę codziennie po owoce i warzywa także orientuje sie co sie znajduje niedaleko na stoiskach. poza tym kiedys moja dawna kolezanka (która wygląda TAK SAMO jak dziewczyna ze zdjęć) zabrała mnie na jarmark i chciała nauczyc mnie tak zwanego "oszczędzania", że za jedną bluzke właśnie w h&m (gdzie mozna fajnie sie ubrać i nie są to jakies sciery które rozciągają się lub prują po kilku praniach) mozna kupic 4-5 bluzek na jarmarku... także to nie jest nawet h&m czy ubrania z galerii... to jest po prostu JARMARK (każdą rzecz poznaje)

Gość premierka ale ty
premierka ale ty głupoty gadasz! niby jaka rzeczy przykładowo jest niby z jarmarku, chyba cie powaliło! nawet podkoszulek ta laska ma z esprita, zobacz na czerwoną metkę, malutką przy końcu, a taki podkoszulek to 50 zł

Gość ja uważam że jej taki styl pas
uje i ubiera się fajnie, może nie jest to styl wyjątkowy, ale wygląda w tym ok.

Gość a kysz maszkaro!!!
ubior ubiorem ale to jest ZNOW ta maszkara!!! ile jeszcze razy bedziesz wstawiac foty tej ohydnej facjaty?! jak dziewucha ze wsi wygladasz! i tyle.

Gość premierka
tak tak ;) wykaż mi że to jest z esprita... na allegro używaną ścierę z esprita mozna kupic za 5 zł lub w lumpie na wage...popatrz lepiej na te chusteczki jarmarkowe z dużą iloscia frędzli, takie same na allegro za 15 zł? i te bojówki białe... może to tego jeszcze białe kozaczki?

Gość premierka
poza tym mogłabyś zadbać trochę o tą szopę na głowie zamiast ubraniami się przejmować ;)