Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekzwawy1984

iść czy nie iść do prostytutki na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość prawiczekzwawy1984

Ostatnio bylem bardzo smutny bo stwierdziłem że mając 28 lat i zero doświadczeń z kobietami,mam małe szanse na znalezienie ślicznej mądrej i kochającej dziewczyny.Każdy prawiczek 20+ choć raz pomyślał o kroku ostatecznym tzn. o pójściu do prostytutki z wiekiem gdy prawiczy stan się nie zmienia te myśli są coraz częstsze aż w końcu pojawiają się realne pomysły zrealizowania ich mam tak teraz.Problem jest taki czy pierwszy raz u prostytutki to dobry pomysł i czy poprawi to moja sytuacje?

Gość wyuebane w kosmos sikam
w twoim wieku wypada

Gość nbvnm,.
a idze idze

Gość marianna pe *
a jak cię zarazi? nie ryzykuj

Gość prawiczekzwawy1984
marianna pe *- słuszna uwaga zdrowia tak na prawdę nikt mi nie może zagwarantować.

Gość gmdk
a co w ogóle sobą reprezentujesz, że oczekujesz ślicznej i mądrej dziewczyny? I stąd się właśnie biorą stare prawiki... Takie byle co a wymagania ohohoo

Gość prawiczekzwawy1984
czy jest coś złego w tym ze chce być z kimś wyjątkowym?

Gość Zenon Kapusta
nie idz,jeśli mimo wszystko pójdziesz a potem spotkasz wartościową dziewczynę i ona sie o tym dowie to nie będzie cię chciała,pomyśl czy warto...poza tym mozesz złapac jakiegoś syfa albo co gorsze hiv-a...mówię ci nie idz

Gość prawiczekzwawy1984
zenon właśnie tego się obawiam,ale z drugiej strony to strata prawictwa sprawi ze nie będę dla kobiet facetem drugiej kategorii.

Gość Zenon Kapusta
dla porządnej dziewczyny nigdy nie będziesz chłopakiem drugiej kategorii,na pewno będzie wolała prawiczna niż dziwkarza bo jeśli pójdziesz do dziwki to sorry ale będziesz dziwkarzem a taki dla normalnej dziewczyny jest skreslony

Gość poli29
ja mam 29 lat i wolałabym prawiczka niz takiego co był u dziwki,taki co był u dziwki nie miałby u mnie szans,a uwierz ze predzej czy później dziewczyna sie dowie z jakich usług korzystałes

Gość rtgrtthtrhtrhtrh
a nie lepiej isc gdzies na dyskoteke i wyrwac jakas panne? kilka drinkow, wyjdzie taniej, sa rozne zdesperowane panny. koles z ktorym teraz sie spotykam twierdzi,ze nie wie dlaczego sie z nim umowilam,bo on jest brzydki a ja, jak sam twierdzi, ladna, inteligentna i z klasa. A koles trafil na dobry moment,akurat jestem sama, chcialam kogos kto popiesci, poprzytula, teraz go polubilam i chociaz nie bedziemy parą, ale mam zamiar go bzyknac kilka razy.