Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Historie ałtobusowe :)

Polecane posty

Tydzień temu jechałam autobusem i byl tłok, jak zwolniło sie miejsce to usiadłam, a na przeciwko siedział koleś i tak rozwalił kopyta że cięzko było siedzieć dlatego nikt nie chciał tego miejsca... No gdyby to był jakiś żul czy co to też bym sie nie pchała, ale mlody chlopak ze 30 lat niezle ubrany, okulary przeciwsłoneczne to myslalam że nie ma ryzyka....cdn .

Na ziemi leżała jego ksiązka... To pomyslalam że jakis ..no że napewno nie żul... ale potem... W ogole to on spał, no i przyjrzałam mu sie to tak z geby nienajgorszy, troche w stylu ciapacza, troche amerykanskiego chłystka z majami albo innego sracza czyli niebrzydki a wrecz ladne rysy ale dłonie - dlonie miał napuchnięte czerwone i z krechami ...zaczęłam sie bać!

Gość Ghuytfd
No i hooj mnie to ....

Gość Anka bez czkawki
Pierdolnieta jesteś.

Następnie ujrzałam że ma lekko otwarte usta i tam sie zbiera ślina :O :O balam sie że zaraz sie wyrzyga ! :O :O :O :( i nagle poczulam coś na nodze! poczulam to na bucie... zamarłam z przerażenia i błagałam Boga by to nie była kupa :( :(

Gość zyadacz paruwek w sosie
o kurde o co tu chodzi???

To jednak nie była kupa tylko jego szelki :classic_cool: mimo wszystko te dziwne dłonie niepokoiły mnie...całą drogę siedziałam jak na szpilkach, bałam się, że nagle przebudzi sie i ciachnie mnie strzykawką z hivem... z takim wygladem pewnie jest gejem albo ruchaczem i ma hiva stad takie dlonie albo ćpa i też ma hiva :O :O

a morał z tego jest taki: - czasem bezpieczniej jest nie siadać - nie warto siadac w poblizu spiącej osoby o podejrzanych dłoniach, chocby byla elegancko ubrana - nie jezdzic autobusami tylko chodzic na piechote w miare mozliwosci

Gość Mama Oskara :)
A nie pomyslałaś tepaczko ze pracuje fizycznie, ma uczulenie n detergenty etc? jestes strasznie ograniczona, co za ludzie tu siedzą ?!!! :o

Jasne! Ach tak nie pomyślałam ;) Sorcia, a laska która stoi w miniówce i kabaretkach to pewnie taka co ma uczulenie na dżins cnie? :classic_cool:

Gość kficzoł jakich mało
motzne

Gość teoria zamętu!
może też być szansonistką z Variete, czyż nie?

Gość teoria zamętu!
może po prostu znajomy tej pani? :classic_cool:. Albo bywalec rewii i piewca talentu owej damy? Ciekawe kto, to?

no kurde kurde!!skasowało mi pol wypowiedzi ja stodolę :( jesli jestes sraką praptaką to muszę Ci coś powiedziec:classic_cool:

Gość teoria zamętu!
tak prosto w twarz? sraką mi w twarz?

Gość lllllllllljnkkkkkkkkkkkk
A jak ja ostatni raz jechałem autobusem to był taki tłok że gdyby nie dziewczyny to by nie było gdzie palca włożyć.

Gość Andre Amorossi
Pani Czkawka.Chciałabyś żebym Ci wsadził w pupę?:classic_cool:

Gość lllllllllljnkkkkkkkkkkkk
Praktycznie każdego.

Gość Tryskolaska
:D:D:D:D:D:D:D dobre

Gość teoria zamętu!
za co Ty byś miała mnie ekskuzować? Za to, że zasnęłaś gdy do Ciebie mówiłem? :D :D Cóż.. potrafię sobie wyobrazić bardziej urągającą sytuację związaną z zaśnięciem w trakcie różnych aktywności :classic_cool:

Gość Schweizzzer sc
Pani Czkawka "sraką praptaką"? Chyba sraką praptaka. Nie wiesz co to znaczy "praptaka"czy jak?

Gość Andre Amorossi
Pani Czkawka Ja piszę tu o prawdziwie romantycznym uniesieniu a Ty mi tu o pieniądzach?:classic_cool:

nie wiem co to znaczy,ale przypuszczam że Ty wiesz i chętnie wyjasnisz mi morfologie czy też etymologię wyrazy "praptaka" :classic_cool: romantycznym uniesieniem nazywasz uniesienie na 10/20cm drążku? 😭