Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella izabellini

Zobaczcie co wylicytowałam na allegro a co dostałam.Kpina!

Polecane posty

Gość trtytyuiyuiy
hahaha faktycznie oszustwo, daj negatywa

Gość uwuehehhehqua
hahahahah 10/10 ale jazda

Gość premierka
Współczuję ci! Ktoś sobie zrobił żart i pewnie uciął połowę i zrobił z tego golf po licytacji przed wysłaniem. Nawet kolor jest zupełnie inny pomiędzy tymi dwoma zdjeciami, ta tunika soczysta zieleń i przygaszona... nie wiem po co takie oszustwo, zareklamuj i skontaktuj sie ze sprzedawcą natychmiast

powiedz, że towar jest niezgodny z opisem i zdjęcie nie odzwierciedla stanu faktycznego :o odeslij to w cholere niech odda kasę :o

przecież nawet nie ma tych rękawów podszytych !!! to inny ciuch :P odeślij to

Gość smutna mama 13 latki
Facet mi napisał ze mam to odesłać i dalej cisza.Skad mam pewnosc ze odda mi kasę?Oszukał mnie raz to i oszuka i drugi raz :O Nie chodzi mi o kase tylko o to,ze ja nienawidze takich oszustów!Najchetniej rzuciłabym mu ta szmatą w twarz i napluła 😠

Gość premierka
według mnie tunika przerobiona poucinana skrócona na złość, widać ktos nie mógł sie pogodzić z rozstaniem ze swoim "skarbem" i zrobił takie swinstwo i na pewno to była płeć żenska nie ma namniejszych wątpliwosci... pewnie jej ulżyło :P druga opcja taka ze ktos kupił tunike i bluzke taką samą tylko różniące sie długocia... i chciała sprzedać golf krótki, bo tunika ciekawsza... golfu wiadome krótkiego mało kto by kupił, na allegro pełno aukcji golfów o przeróznych kolorach także chciała sie pozbyc oszukac i dobrze zarobic, udało sie jej i tyle

odeślij za potwierdzeniem odbioru taka żółta karta do paczki dodana

nic się nie udało, bo towar niezgodny z opisem zwraca sie na koszt sprzedawcy, wiec na dłuższą mete nic to nie da!!!

Godejwa- nie przesadzaj,az takie gówno to nie jest.Lubie nosić wiosną marynarki i chcialam cos pod nie.No to mam -zajebiście długa tunikę :O

masz rację każdy nosi to co lubi albo na co go stać , ale nie można pozwalać na wałki odeślij w cholerę

Oj przestańcie sie ze mnie nabijać :P"Cudeńko" kosztowało mnie tylko 20 zł ale tak jak pisałam,nie chodzi mi o kase tylko o to że zrobiono mnie w balona.Az mnie trzesie ze nie moge temu gosciowi nawtykać w cztery oczy 😠

Gość z emocji,z traumy,z silnego
ja bym tej szmaty za darmo nie chciała

smutna mama to ja -autorka.Piszę tez w innym topiku o problemach z córka i zapomniałam sie przelogować :)

Gość premierka
wiesz chcieć to nie zawsze znaczy móc... i tak jest na wygranej pozycji, moze nie odpisywać dla swietego spokoju.. i rada jest taka bys juz nigdy nic u niego nie kupowała zapamietaj na przyszłosc jego nick :D :D

20 zł drogą nie chodzi bynajmniej ja ostatnio nie spotkałam , a posty czytaj selektywnie nie każdemu cudeńko musi się podobać

wiesz co mnie się zdarzyło chyba z 5 razy coś odesłać , i zawsze oddali mi kasę ostatnio nawet puder odesłałam i zwrot jest bez problemu

Gość oszusci z alllegroo
podaj moze jego nick tutaj bedzie mial antyreklame za to co zrobił a my sie nie nabierzemy na to

Tak,to jego nick.A niech ma za swoje!Wrrr jak ja nie lubie kłamców i oszustów 😠

Gość we34re
ale 20 zl z przesylka czy bez????

Gość bonjourrrrr*
autorko, w czym widzisz problem???? napisal ci czlowiek, bys mu odeslala, a on ci pewnie przysle te wlasciwa rzecz. Mialam niedawno tak samo, kupilam dziecku body z kr. rekawem, a dostalam z dlugim. odeslalam na koszt sprzedawcy i zaraz dostalam te z krotkim.

smutna mama 13 latki-- przeczytałam te posty z twojego tematu , chciałabym z tobą porozmawiać

bonjourrrrr* -napisalam do niego 3 maile i cisza.Rzecz przyszla do mnie tydz czasu.Pytalam sie jego czy zaszla pomyłka,czy wysle mi te rzecz,która wylicytowałam i nic. Gagita a o czym?

na temat córki , być może mogłabym ci zasugerować parę argumentów które mogłabyś użyć wobec córki