Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzaMka

Sex po pijaku

Polecane posty

Gość Ile tylko sie da
Odpowiecie na moje pytanie ? Jak mam sie przelamac moze znacie jakis sporob oprocz picia?

Gość gość
Widze że są tu same dziedzi z idiotycznymi fantazjami!!!

Gość gość
po pijaku kobiety są latwiejsze :)

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Marta, najgorętsza laseczka na http://www.sextelefon.org.pl/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość Siostrzeniec
Kiedyś się upilem i nie wiem czemu zamiast do domu to poszedłem do cioci siostry mojej mamy. I nie wiem kiedy stałem nago pod prysznicem a ciocia mnie trzymała żebym się nie przewrócił. Cała zmokla i się przebierala przy mnie i pozwoliła bawić mi się swoimi piersiami ciocia ma 56lat a ja 36 lat . Od tego czasu często śpię u cioci jest po rozwodzie a nie mieli dzieci. Lubię lizać jej stopy i zapach jej cipki.

Gość piwkujaca
chyba za mocna jestem

Gość gość
Czemu za mocna

Gość piwkujaca
bo sie nie sexie jak popije

Gość Lubiący Stare
Ja często jestem po paru piwkach i jakimś drinku i wtedy mi się chce bzykac. I raz upilem siostrę mojej teściowej Stara baba naprawdę 68lat ma ale cipka fajnie pachnie. Lubię bawić się kobiecym ciałem. Pozwala mi na wszystko. Mój fetysz to jest bo lubię całować jej obwisle ale jędrne cycki całować po dupci lizać jej cipke. Cipke ma fajna ładnie pachnie

Gość gość
Moze warto spróbować puszczją hamulce, moja była jak troche wypiła to nie mogłem jej oderwac od fiuta i jęczala tylko po drinku co nie powiem jaralo mnie bardzo bo teraźniejsz to nawet po pijaku nie jęczy wzdycha tylko

Gość gość
Ale tez po kilku drinkach chce inaczej osfatnio kucala tylem nademna i kazala nagrywac

Gość piwkujaca
musiałby kto mnie naprawde spoic

Gość gość
No dokladnie ale lubisz possac i na trzezwo

Gość piwkujaca
nie dziekuję

hmmmmm czy istnieje zaleznosc w procentach , trunek - przyrost naturalny?

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość gość
Nie tak dawno temu cały dzień w pracy chodziłam jakaś dziwnie podniecona. W myślach układałam sobie co będę z mężem robić jak wróce do domu. Musiałam niestety zostać dłużej w pracy, a kiedy weszłam do mieszkania widzę jak mój mąż siedzi z sasiądem i piją wódkę. Byłam wściekła, bo wiedziałam jaką mój mąż ma słabą głowę i że z seksu juz nic nie bedzie. Rzeczywiście wkrótce Piotr padł i z sąsiadem zaprowadziliśmy go do sypialni. Sąsiad zamiast sie pożegnać, zaproponował, że zrobi mi drinka, potem nastepnego, potem wypiliśmy brudzia. A potem wszystko mi sie wymknęło spod kontroli. Byłam coraz bardziej napalona, dobiegam 50 i mam coraz wiekszy apetyt na seks. Zaczęliśmy się całować, potem rozpięłam mu rozporek i odbyliśmy stosunek. I wogóle mnie nie obchodziło, czy Piotr się nie obudzi i nie nakryje nas na seksie. Na drugi dzień miałam moralniaka...

Gość gość
Zlałem się partnerce do buzi jak była pijana ale wiedziała że zaraz dojdę i nie miała nic przeciwko temu. Jeszcze oblizywała zaganiacza.

Gość gość
Pewnego razu byłem tak pijany ze przeleciałem najbrzydsza dziewczyne na imprezie. Była trochę puszysta miała obwisłe ale duze piersi ale powiem wam ze nawet mi się spodobało i po jakimś czasie spotkałem się z nią pare razy na sex co prawda za każdym razem w ustronnym miejscu i o ciemku żeby nikt nas nie widział ale fajna była w sexie :)

Gość gość
Też miałem taką przygodę seksu po pijaku. Z tym wyjątkiem że to moja koleżanka była mocno wstawiona na imprezie urodzinowej jej koleżanki. Zawsze bardzo mi się podobała co nie ukrywam, ale na nic więcej nie mogłem liczyć koleżeństwo czy przyjaźń. Tak było przez 8 lat. Lecz po tych urodzinach poprosiła bym odprowadził ją do domu. Co zrobiłem z przyjemnością. Gdy już byliśmy u niej w mieszkaniu pomogłem zdjąć jej kurtkę i buty i zaprowadziłem do łóżka. Położyła się przykryłem ją kocem. Kiedy to nagle zapała mnie za rękę i położyła na swoim pół nagim biuście. Po czym tą samą dłonią rozpinała rozporek!! Nie ukrywając było cudownie!! kochaliśmy się w różnych pozycja aż do końca. Po wszystkim przytuliła się i zasneła u mojego boku. Rano była powtórka naszych miłosnych uniesień, wspólne śniadanie i kawa. Tylko ten jeden raz miałem przyjemność kochać się z Anną.

Gość gość
Kilka razy miałam, żadna rewelacja przyznam szczerze, po prostu facet mnie wygrzmocił, zlał mi się w cipę i tyle miałam przyjemności z tego.

Gość gość
Z tym wyjątkiem że mało co z tego pamiętasz i pewnie też mało co czułaś przyjemności. Moją koleżankę w podobny sposób wykorzystano. Kupiła sobie 2 drinki z tym że do tego drugiego coś dodano. Dziś z tego niemiłego zajścia jedynie dziecko zostało. Lecz nie pamięta kompletnie nic. Kto jej to zrobił ani ilu ich było.

Gość gość
A ja lubie sex po pijaku zwłaszcza jak żona ma wypite wtedy jest wyluzowana i bardziej dostępna nie krępuje się i mozna z nią uprawiać sex w szędzie :)

Gość gość
Moja żonka po alkoholu ma niesamowitą ochotę na seks, kilka razy pozwoliłem koledze ją zaspokoić bo już sam nie dawałem rady.

Gość gość rozżalony
Ale tu kiedyś dużo fajnych dziewczyn było.. :(

Gość gość
Mnie po pijaku przeleciał kolega z pracy.

Gość gość
kiedyś po pijaku rżnęłam się ze swoim facetem i jeszcze drugą parką. Też pijani - zostaliśmy u nich na noc po domówce. Jeszcze dwie pary ale z sąsiedztwa to do domu. Wszystko spontan - sama impreza też nieplanowana, żadnych ciuchów na zmianę, żadnych przyborów. Lokal skromny - jedno duże wyrko. Zadeklarowaliśmy że możemy na podłodze, ale ani mowy. Jeszcze po szybkim i mocnym drinku ihop do łóżka. Dziewczyny do środka, jeszcze w bieliźnie. Przystawili się do nas od tyłu, trochę ze wstydu, trochę z braku miejsca przytuliłyśmy się do siebie i wypięłyśmy tyłeczki. Za chwil kilka już na golasa trochę bawiłyśmy się piersiami trochę całowałyśmy, a panowie coraz ostrzej. W końcu na łyżeczkę było im mało i po kolei było wszystko, w wymianami, gardłem i analem po kolejnym kieliszku czystej.

Gość gość
Lubię taki seks.

Gość gość
Moja zona wrucila z imprezy firmowej ostatnio przed swietami pijana z rozdarta spudniczka i bez majtek dziwne to bylo ale mowila ze nic nie robila