Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzaMka

Sex po pijaku

Polecane posty

Gość gość
To uchlej ja i dawaj do mie to ja przelece ok

Gość gość
Bylo to juz dosyc dawno bylam ponad trzy lata po slubie maz pracowal za granica a ja sama poszlam a raczej pojechalam na rodzinna impreze do tesciow. Tesciowie mnie bardzo lubili bo tylko jedna synowa mieli.Po imprezie mialam spac u nich nie sprzeciwialam sie ale to co sie stalo ze zostalam. bylam po paru mocniejszych trinkow wykapalam sie i poszlam do swojego pokojupo chwili tesciowa przyszla i zapytala sie czy wiem ze tesc chce spac ze mna, ja jej odpowiedzialam ze wiem ale czy mama nie ma nic przeciwko, uslyszalam ze ona nic o tym nie wie, dostalam buziaka od niej i poszla.Za chwile tesc wszedl i sie mnie zapytal czy go przyjme na noc bo go zona z lozka wywalila.Powiedzialam mu ze jest jeszcze miejsce i dla niego, gdy zblizyl sie do lozka ujrzalam ze mu pala stoi, gdy sie polozyl obok mnie zapytalam co to znaczy my mamy spac.Ale zlapalam go za ten dyszel poczuwlam ze jest twardy jak noga od krzesla,Zapytalam czy chce syna zastapic, Powiedzial ze to odemnie zalezy.Lampke nocna zaswiecilam i nocna koszule zdjelam i sie go zapytalam czy dalej ma ochote na mnie. Polozylam sie obok niego i na odpowiedz czekalam ale wczesniej poczulam jego dyszel na moich wargach sromowych nogi na bok rozsunelam ile moglam Wtym momencie juz poczulam ze jest we mnie,poczulam ze ma wiekszego tego kkatusa bo mocniej mi ccipulke rozciagal jak wchodzil calym.Wsumie to wytrzezwialam szybko i zaczelam biodrami ruszac i mu sie podawac bo tak sie poniecilam jak nigdy wczesniej. A tesc pracowal jak zawodowy duzo lepiej od syna swojego. Tak dlugo jeszcze wczesniej nie bylam urzywala i tak mocno dymyna, cos wspanialego z nim przezylam i tak wspanialego seksu nawet sobie nie wyobrazalam nawet przez sekunde nie zalowalam ze sie zgodzilam i nogi rozlozylam i w ccipke go wposcilam. Rano gdy tesciowa mnie spotkala to tylko sie zapytala czy mu dalam i czy nie zaluje, a ja jej powiedzialam ze na powtorke czekam tylko zeby maz sie niedowiedzial,Po obiedzie znow sie zwijalam ale po trzezwemu jeszcze wiecej z tego przyjemnosci mialam

Gość gość
Kilka razy miałam, ale tak naprawdę to przyjemność żadna, facet nie mógł się zlać a mnie już cipka bolała bo za długo mnie dymał.