Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana i przegrana

przegrałam zycie.

Polecane posty

Ech...dopadł mnie dól straszny.Pogrzebałam w internecie ,co słychać u moich znajomych ze studiów.Skończylismy wszyscy prawo na UW kilka lat temu.Większość z moich znajomych jest juz adwokatami,radcami prawnymi,wspólnikami w kancelarach prawnych itd. A ja co? Prawnik bez aplikacji,wyjechałam z mężem do Stanów ,bo on tam karierę medyczną robił.I co?I właśnie wróciłam,sama z dzieckiem,bo tatuś się na nas wypiął.No i niby doświadczenie jakieś mam ,bo pracowałam tam,ale w Polsce muszę zaczynać wszystko od zera.Dziewczyny,nigdy nie poświęcajcie sie dla faceta.Głupia byłam,a teraz przy życiu trzyma mnie tylko moje dziecko...

Biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie

Gość hiena marzena
zgadzam sie, powodzenia

Gość lllllllllljnkkkkkkkkkkkk
Nie załamuj się . Świat nie kończy się na Ameryce. Jeszcze się odnajdziesz.

Dzięki za jedną normalna odpowiedź.:-)staram sie jakoś trzymać.Czytając tutaj historie niektórych kobiet widzę,że maja dużo gorzej.Są zupełnie same z dziećmi i dają radę.Moja sytuacja patrząc przez ich pryzmat jest baaaardzo komfortowa.Kieszkam u rodziców,którzy pomoga mi przy dziecku jak pójdę do pray,ale źle mi dziś cholernie.Czuję,że zmarnowałam tyle lat ...:-(

Gość we34re
a czemu mąż was zostawil? znalazl kochanke?

Gość to zrób tak, żeby
nie zmarnować kolejnych. Głowa do góry. Ja zaczynałam trzy razy ...

Właśnie bardzo obficie zesrałam się mordą, wprost na tatowego penisa

Gość a oglądasz prawo agaty?
:p ciebie facet tylko zostawił, a ją wycyckał na 800tys., straciła wszystko :classic_cool: niektórym tak się zdarza, takie życie, trzeba się ogarniać a nie poddawać.

Zgadzam się z Tobą! nie warto wszystkiego poświęcać dla faceta! ale głowa do góry! masz dziecko, masz dla kogo zaczynać od nowa! dobrze, że rodzice Ci pomogą! a może warto odezwać się do tych starych znajomych? może ktoś z nich Ci pomoże ? A aplikacji już zrobić nie możesz ? pytam, bo nie wiem czy od ukończenia studiów na aplikację jest jakiś czas? Oby tylko zdrowie dopisało, a reszta jakoś się ułoży! Powodzenia

No kochankę znalazł,a raczej to ja ją mu podstawiłam pod nos.Bo to moja koleżanka była.Na początku nie znałam tam nikogo,całe dnie sama z dzieckiem,a ona taka sympatyczna,no a dla niego urocza wręcz.Mam uraz do całego rodu męskiego i kobiecego w zasadzie też.:-(Czy w dzisiejszych czasach już nikomu nie można ufać???

Dzięki gawitt79 za słowa otuchy.Ja teraz na razie myślę o jakiejś pracy,nie mam już jakichś wielkich ambicji,chcę tylko zapewnić spokojne,godne życie mojemu dziecku.Najgorzej,że moje poczucie wartości i jako człowieka, i jako kobiety pełza gdzieś po podlodze.Ale nic to,nie bedę się więcej nad sobą użalać.Od jutra zbieram sie w garść.Pozdrzawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru.

Do jednego mojego podszywu( tego o tym sraniu)-w sumie wolę takie polskie plucie jadem prosto w twarz od tych amerykańskich wiecznie wyszczerzonych fałszywych uśmiechów.Jednak dobrze ,że nie wszyscy na tym forum są tacy jak widać powyżej.Pozdrawiam wszystkich życzliwych światu i ludziom.:-)